Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy tudnám valakiről megtudni...

Hogy tudnám valakiről megtudni hogy hol dolgozik?

Figyelt kérdés
Közösségi oldalakon nincs megjelölve nála és linkedin sincs fent. Álláskeresésben vagyok és szeretném elkerülni az illetőt.

2024. jún. 19. 08:51
 1/5 A kérdező kommentje:
*linkedinen
2024. jún. 19. 08:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezed tőle, vagy egy olyan ismerősét, akivel vagy ennyire jóban
2024. jún. 19. 09:13
 3/5 anonim ***** válasza:
35%

Ne haragudj kérdező, de a kifejtésed utolsó hányada - számomra - nem életszerű! Alapvetően semmi közöd ahhoz, hogy hol dolgoznak más emberek, ha nem élsz velük egy életközösségben - és ez nem kíván meg akármilyen szintű alkalmazkodást! Arányban van bizonyára, hogy azért nem mész el egy kínálkozó helyre dolgozni, mert nem tudod, hogy ott dolgozik-e az, aki neked nem szimpatikus. Túl sok energiát ölsz felesleges ellenségeskedésbe!

Most, hogy már én is az "ellenséged" lettem, elkezdesz utánam is nyomozni a neten, - nagy bajban leszel, mert én sem vagyok fenn ősközösségi oldalakon! -Szaporodnak az "ellenségeid", - zsugorodnak a lehetőségeid! Kifogás: pipa! :DDD

2024. jún. 19. 09:22
 4/5 anonim ***** válasza:
6%

Már nem azért, de ha nem ismered annyira, hogy ezt megkérdezd, akkor beajánlani se fog tudni.

Meg ha nem is tudod melyik cég, honnét veszed, hogy vannak nyitott pozítciók ott? Pláne olyanok, amikre pont te lennél ideális?

2024. jún. 19. 09:24
 5/5 anonim ***** válasza:
74%

Mégis mekkora az esélye, hogy pont oda jelentkezel, ahol az illető illető dolgozik?! Hacsak nem egy kistelepülésről van szó.

De figyu, ha mégis oda vesznek fel, akkor azonnal felmondhatsz...

Ha még tényleg el akarod kerülni, akkor telefonálj be álnéven pár céghez, amire gyanakszik, és kérd őt a

telefonhoz. Ha azt mondják nem dolgozik itt ilyen, akkor nyert ügyed van.

2024. jún. 19. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!