Mit jelent az ha egy nő ezt írja?
Figyelt kérdés
Tehát ismerem a lányt 2 hete jól el beszélgetünk és mikor kérdeztem van e esélyem nála ezt írta "kedvellek".Ez így mit jelent pontosan? 33F2024. jún. 18. 16:52
1/10 anonim válasza:
Nincs esélyed de kétértelmüsködni és hitegetni akar hogy "szolgáld" tovább.
2/10 A kérdező kommentje:
Mi?
2024. jún. 18. 17:27
3/10 anonim válasza:
Gyakorlatilag bármit jelenthetne, friendzonetól kezdve azt is hogy titokban beléd van zúgva de próbálja rejtegetni. Bár mivel te így fogalmaztál hogy megkérdezted van-e nála esélyed, ezért sokkal inkább a friendzone felé lejtőnek érzem. Sok más dolgot is tudnunk kéne rólatok, hogy helyes választ kaphass erre a kérdésedre.
4/10 anonim válasza:
2 ugy értem kihasználja az idődet figyelmed és hogy neki nyalsz be vagy hódilva. De amugy nem kellenél de nem tetszene neki ha lenne csajod.
6/10 A kérdező kommentje:
Hozzá teszem skizofrén a csaj tehát beteg és énis az vagyok.
2024. jún. 18. 18:11
7/10 anonim válasza:
Akkor se akar semmit. Csak csicskít.
8/10 A kérdező kommentje:
És ezt honnan veszed? mi az hogy csicskít? Nekem egyáltalán nem tűn fel hogy "csicskítana"....
2024. jún. 18. 21:17
9/10 anonim válasza:
Kedvel, de nem szerelmes. Számára ez csak baráti kapcsolat lehet. "friend-zone"
10/10 anonim válasza:
Attól függ hogy nála mit jelent. Az itt felsoroltak szerint bármit, ezt csak ő tudhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!