Miért esik rosszul így látni az exemet a social media-ban?
Nem érzek már iránta semmit. Nem szoktam nézegetni, de ma megnéztem az adatlapját. Látom, hogy milyen boldog a feleségével, és a gyerekükkel. A felesége minden alkalommal posztol valamit, amiben leírja, hogy mennyire szereti, és milyen csodálatos, hogy ilyen párja van, aki mindenben megértő, és hogy mindenben számíthatnak rá a gyerekkel. Szó szerint nyáladzik az exemnek a social média-ban.
Bezzeg engem meg állandóan átvert, kihasznált. Ezt a nőt rögtön teherbe is ejtette, és össze is házasodtak 2 hónap után. Szakításunk után rá egy fél évre jöttek össze, biztos semmit nem jelentettem neki, ha már mással ilyen komoly lépésre szánta el magát.
Ennek már 2 éve, nekem is lett nagy nehezen párom, de még mi csak össze sem házasodtunk idáig, bár gyerekünk sincs még.
1, csalódni nem bűn
2, a múltba révedni sem, de jobb a jelenben élni.
Összehasonlítani egy körtét, meg egy kovàszos kenyeret nem lehet. Vedd ezt így.
Màsfelől:a social médija sokszor csalóka, nem adnék a benne làtottakra a helyedben sem.
Tanàcsom: foglalkozz a pàroddal, kapcsolatoddal!
Volt egy nagy szerelmem 10 éve. 2 évig tartott, együtt is éltünk. Nagyon jó pasi volt sok szempontból. Jóképű, karizmatikus, intelligens, jó állása volt, előzékeny, jó humorú, védelmező, jó szerető. Azt hiszem, rá mondják, hogy 10/10.
Csakhogy ezt más nők is ki szúrták, állandóan koslatott utána valaki, ő pedig nem mindig állt ellen. Ezért lett vége.
Utánam pár hónappal ismerte meg a későbbi feleségét. Egy igazán szép, vagány csajnak tűnt fb-n. Nagy posztolások, itt nyaralunk, ott vagyunk, imádjuk egymás családját posztok, közös kiskutya, évfordulókkor szerelmes képek vallomásokkal a csajtól, hogy a sors rendelte így, mert tökéletesek egymásnak. Álomeljegyzés, álomesküvő, baba. Nem mondom, hogy nem evett a fene néha...
Sok év után írt egy posztom kapcsán az ex, elkezdtünk dumálni. Estére már szerelmet vallott, hogy soha nem felejtett el, bárcsak engem vett volna el, de jó lenne találkozni.... szóval nem kell ezeket a feleségeket irigyelni. Nem minden arany, ami fénylik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!