Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy lehetnék boldog? És...

Hogy lehetnék boldog? És miért vagyok boldogtalan?

Figyelt kérdés
26 éves vagyok és Németországba élek már 4 éve. Azt gondolnátok hogy ha kint vagyok akkor mindenem megvan. Gyakorlatilag....mondhatni.. de még is boldogtalan vagyok.... Jó mondjuk ez a hónap elég stresszes,meg az előző is az volt. De ezenkívül mindenem megvan. ( Kivéve barátnő de az itt.. na M1) Úgy érzem hogy már a pénz se boldogít. Ha valamit is vennék akkor max 1-2 napig boldogít. De ennyi.. kilátástalannak látok Mindent. Régebben volt célom. Hogy egyszer otthon lakást vegyek. De otthon minden annyira negatív... És ah már én se tudom mit kezdjek magammal...

2024. jún. 12. 00:05
 1/8 anonim ***** válasza:
71%
Ez a jó dolgokban azt se tudod mit csinálj érzés....
2024. jún. 12. 01:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Foglald el magad. Van életed?
2024. jún. 12. 03:45
 3/8 anonim ***** válasza:
2024. jún. 12. 06:12
 4/8 anonim ***** válasza:
90%
Stresszes munkád miatt
2024. jún. 12. 07:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Hokizás meg görgetés nulla, aztán gyakorlatilag a falat bámulva vagy reggel kaka közben feltalálod magad, ahogy ősidők óta mindenki. Egyedül te ismered magad, vagy ha nem eléggé, akkor van rá ezer mód, hogy belül felfedezd azt, ami adott. Semmi kockázata, az van, ami van, a valóban kockázatos út az, amikor nem tudod azt se, hogy benned mi van. Félelmetes eleinte megengedni a teljes belső őszinteséget, de hamar kiderül, hogy egy-egy fájdalmasabb hullámvölgy után gyakorlatilag mint aki a messiás köpenyét érintette, feloldozást nyersz minden alól, ami csak korlátozott, ami csak elraktározott fájdalom volt, és ami csak hülye félreértések miatt nem annak tűnt, ami. A tapasztalat az, hogy sose érsz a végére, de amikor már megbarátkozol mindennel, ami az első néhány nagy "önbejárásod" során feltűnt, akkor már a nagy nehézségek is inkább izgalmas feladattá lesznek, erőd teljében. Nna, szóval jó utat!
2024. jún. 12. 09:00
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha régóta nem tudsz kijönni a gödörből és úgy érzed hogy egyre kevesebb dolog tesz boldoggá, lehet érdemes lenne segítséget kérni.

Nekem egy jó pszichológus segített abban hogy felépítsem magam. Velem is az volt hogy ELVILEG minden megvan, gyakorlatilag viszont úgy éreztem semmim sincs.

Egyetemen azt tanultam amit akartam, pénzzel támogattak, senki nem bántott, akkor miért nincsenek barátaim, párom, valódi élményeim az életben? Teljesen átérzem amin keresztülmész. Csak az a baj hogy ebből egyedül nem lehet kimászni. PSZICHOLÓGUS!

2024. jún. 12. 15:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyedul is lehet, mely meditacioba, onismerettel
2024. jún. 12. 17:27
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Érdemes lenne kisebb és nagyobb célokat kitűzni és azokért aktívan is tenni. Így le is foglalod magad, lendületet szerzel, lesz mit várnod, majd, amikor elérted, jönni fog az elégedettségérzet is.

Illetve szükség lenne hobbikra is. Biztosan van valami, ami érdekel, ami feldob.

2024. jún. 18. 13:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!