Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen az élet felnőtten...

Milyen az élet felnőtten párkapcsolat nélkül?

Figyelt kérdés
Lehet boldognak lenni?

2024. jún. 11. 21:03
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Sokkal nyugisabb, mint egy párkapcsolatban, ahol alkalmazkodsz a másikhoz.

És ha teszem azt melózol 8-9 órát, hazamész sincs nyugi, csend, mert ott a másik, ráadásul ha anyuci kis tketlen gyereke még a háztartás és kaja is rád vár (két emberre, persze).

Nem, köszi.

Éltem párkapcsolatban, nekem marhára hiányzott 2-3 óra CSEND, amikor hazamegyek és nem szól hozzám senki, miután egész nap az emberek f...gait kellett hallgatnom.

2024. jún. 12. 16:44
 12/25 anonim ***** válasza:

#11 ha idiótával élsz, persze, hogy kényelmetlen. Ha szerelmes vagy, az ilyen nyűgöket, hogy háztartás, meg együnk valamit, észre sem veszed.

Nem passzoltatok össze. A nagybetűs csendet egy megértő társ mellett is meg lehet találni.

2024. jún. 12. 16:59
 13/25 anonim ***** válasza:

De kis romantikus... A szerelemnek nevezett hormonbomba max 2 evig tart. Aztan elkezd zavarni, hogy te viszed az egesz haztartast, a peldanal maradva

2024. jún. 12. 17:12
 14/25 anonim ***** válasza:
ma 17:12-nek: 2. válaszoló voltam. 44. évet töltjük együtt, a teáltalad leírt szerelmes bombákat soha nem műveltük de máig is minden nap munka után a teraszon (kertes ház) nekiülünk télen is 1-2 órát olvasni, beszélgetni nézni a természetet, madarakat, kóbor macskákat és szinte minden alkalommal jókat röhögünk valamiken vagy valakiken. Ez is egy életforma, de ezzel én nem megszólom a magányosokat, Ők úgy szeretik, mi így. Nem biztos hogy egyik jobb mint a másik.
2024. jún. 12. 17:22
 15/25 anonim ***** válasza:
Teljesen jo, es szerencsesek vagytok. De az nem szerelem, hanem szeretet, csak ennyi. Ezen nem kell fennakadni, sokkal jobb ami nektek van, mibt a hormonorulet az elejen. Sokaknal sajna az van, amit leirtam. Elmulik a rozsaszin kod, aztan pislognak, h kivel elnek - vagyhanem is ilyen sarkosan,de valamiert igencsak kevesen tudjak a parkapcsolatukat 44 evig tovabbvinni.Rosszabb esetben mar gyerek is van.
2024. jún. 12. 17:56
 16/25 anonim ***** válasza:
#11 te tényleg élj inkább egyedül, mindenkinek jobb így!
2024. jún. 12. 18:07
 17/25 anonim ***** válasza:

Nem en vagyok a 11-es, de annyira vicces vagy 🤣 Ez olyan,mint amikor valaki elmondja, h nem akar gyereket, aztan a vegen megkapja, h az ilyen ne is szaporodjon. Kosz a jokivansagot,vagy mi

2024. jún. 12. 18:22
 18/25 anonim ***** válasza:
#17 :)
2024. jún. 12. 18:39
 19/25 anonim ***** válasza:

#17, igazad van, kicsit elragadtattam magam. Bocs, 11-es!

Nem vagyunk egyformák.

2024. jún. 12. 18:55
 20/25 Senior Séf ***** válasza:
100%
Most megfogtál. Nem tudok válaszolni, ha megfeszülök se. 16 éves korom óta, vagyis 49 éve folyamatosan volt/párkapcsolatom.
2024. jún. 12. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!