Milyen az élet felnőtten párkapcsolat nélkül?
Figyelt kérdés
Lehet boldognak lenni?2024. jún. 11. 21:03
2/25 anonim válasza:
Ha már volt jó kapcsolatod akkor nagyon nem . Ha nem volt arra nem tudok válaszolni.
3/25 anonim válasza:
Lehet.
Sot, parkapcsolatban is lehet boldogtalannak lenni. Nem azon mulik.
5/25 anonim válasza:
Hogyne lehetne. Mondjuk egy dugópajti sokat segít!
6/25 anonim válasza:
Lehet de...
Én hosszú távon soha nem tudtam az lenni.
1-2 év után mindig rámtört, hogy hiányzik egy társ
7/25 anonim válasza:
Ugyanolyan emberek ők is, mint a "szupcsi kapcsik"-ban élők 6 pulyával ellátva. Tehát nagy különbség nincs az ő életükben. Ráadásul őket jellemzően nem a társadalom tartja el, mint a családosok nagy részét...
8/25 anonim válasza:
Hány éves vagy, Kérdező?
Minden nézőpont kérdése, és nem mindegy, te honnan nézed az életet.
Én keveset voltam egyedül felnőttként is, de akkor élveztem. Csak mindig jött egy szerelem, nem sokat tapasztaltam a független életből.
9/25 anonim válasza:
Lehet, mivel egesz eletembe egyedul voltam
Az lenne a fura ha lenne mellettem valaki
Nem birnam
Inkabb mennék vissza az egyedullétbe
10/25 anonim válasza:
Lehet, ha vm értelmessel kitöltöd üres óráidat. Hobbi, társadalmi munka, önkénteskedés, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!