Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hol lehet panaszt tenni?

Hol lehet panaszt tenni?

Figyelt kérdés
A Spar üzletben a homoszexuális kisfőnök nyávogó hangon kiabált a hentessel, hogy pörögjön fel, miközben egy db vásárló nem volt a közelben.
2024. jún. 11. 16:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Kiknek? Mert úgy néz ki neked nem az üzletvezető szúrja a szemed, csak a melegek ellen próbálsz uszítani.
2024. jún. 11. 19:59
 12/17 anonim ***** válasza:
Írj a vásárlók könyvébe, de nem kell ilyen részletesen.
2024. jún. 11. 20:10
 13/17 anonim ***** válasza:
Amúgy igen. Téged a melegek zavarnak. Ezt is beírod majd a panasz könyvbe, hogy a “homoszexuális kis főnök kiabált a hentessel, aki nem meleg, hanem hetero?
2024. jún. 11. 20:20
 14/17 A kérdező kommentje:
Ha a hentes is meleg lenne, nem kiabálna vele a kis hisztérika.
2024. jún. 11. 23:16
 15/17 anonim ***** válasza:
Hát te nagyon buta vagy.
2024. jún. 12. 07:54
 16/17 A kérdező kommentje:
Tévedsz kiscsikó. Te vagy buta, ráadásul még divatbúza is - ha egyszer megjön az eszed, hogy fogod magad szégyellni.
2024. jún. 12. 17:23
 17/17 anonim ***** válasza:
Na, szerintem itt fejeztem be, mert annyira gyökérkefe vagy és egy IQ 0, hogy az valami elképesztő. Intelligencia szint, szintén 0, arany apám! Innentől kezdve én nem válaszolok neked, mert én sokkal intelligensebb vagyok, mint te! Pá, öcsém! ;)
2024. jún. 12. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!