Meg merjem nézni amit a nevemben írogattak 11-12 évvel ezelőtt? 25/F
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy amikor olyan 13-14 éves voltam feltörték a Facebook fiókom és irogattak egy csajnak aki az ismerősöm volt.2024. jún. 10. 14:19
2/6 anonim válasza:
Ennyi idő után senkit nem érdekel.
3/6 anonim válasza:
Ha eddig nem merted, mostmár minek!?
4/6 anonim válasza:
Tök felesleges. Kit érdekel. Kis pulyák voltatok még. Most már meg lassan felnőtt, érett ember leszel.
5/6 anonim válasza:
Ha már ennyi idő után végre sikerült visszaszerezni a fiókot, akkor miért ne nézhetnéd meg?
Ilyen fészbukos sztori velem is történt kb. ugyanennyi évvel ezelőtt, csak én már nem is tudnám visszaolvasni az üzeneteket, mert a fiókot szépen töröltettem.
6/6 A kérdező kommentje:
5-ös szerencsémre a jelszómat nem változtatták meg csak sok ideg nem használtam a Facebook fiókom, olyan 14 évesen felmentem a Facebookra és láttam hogy megváltoztatták a profilképemet meg hasonlókat. Azt mondták nekem hogy tudják hogy miket írogatok a csajnak de azt hittem máig hogy viccelnek mert arra a csajra soha nem írtam rá. Ma véletlen Messengeren rá nyomtam a profilképére és láttam hogy a fiókommal nagyon gáz szöveg van neki írva, szóval nem igazán merem elolvasni miket írogattak neki a nevemben. Amúgy alapból esélytelen hogy egy olyan magas csajjal kikezdjek.
2024. jún. 10. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!