A mensa online IQ-teszt fizetős verziója megbízható?Valós eredményt ad?
Téged átvertek: a Mensa online tesztje ingyenes, nincs fizetős verziója.
(És amúgy viszonylag megbízható eredményt ad, a saját keretei között, a körülményekhez képest... amennyire egy online tesztmegbízható tud lenni.)
De van fizetős verziója,a személyesen megírt teszt.
Én megírtam a múlt héten,várok az eredményre.Nekem pozitív élmény volt,már az előadásért is megérte elmenni.Kicsit felüdítő volt értelmes,kultivált emberek közt ülni.A teszt vége felé nehezedett,nyilván egy széles skálán mérik az IQ-dat,van talán 36 kérdés,és 40 perced rá.
Én nem nevezném "mensa online IQ-teszt fizetős verziójának" a személyesen megírható tesztet, mert az egész más...
De ha erre gondolt a kérdező, akkor a válaszom az előzőhöz hasonló:
igen, a személyesen megírható teszt is megbízható – amennyire egy IQ-teszt megbízható, pontos tud lenni. (És a teszt bizonytalanságán túl nyilván nagyban függenek ezek az eredmények a kitöltőtől is, hogy mennyire koncentrál, stb. De egy év múlva újrapróbálhatod. :-)
Örülök, hogy tetszett, és igen, az elején nem érdemes elvesztegetni az időt, darálni kell gyorsan, mert a végére durvul, ott hiányozni fog minden másodperc. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!