Ha megyek a hivatalba ügyet intézni, vagy bármi, mindig le vagyok nézve. Egyszerűen úgy van bennem egy érzés, hogy szégyellem, aki vagyok. Mindig irigykedve nézem, akik valamilyen kitüntetést kapnak a munkájukért pl. tanár. Még az egyik volt osztálytársam is, aki utált, és lenézett engem, még ő neki is elismerték a munkáját, mint egy jó pedagógus. Nem is tudom, hogy járta ki, mert amúgy sokkal rosszabb tanuló volt, mint én.
Nekem ilyen elismerésre aligha van lehetőségem bolti csicska munkáskést.
2024. jún. 6. 12:38
1/3 anonim válasza:
Mert bolti csicska munkás vagy. Hiába voltál "jó tanuló", ha csak ennyire vitted.
Amúgy láttam már olyan boltot, ahol volt "hónap dolgozója" kint a falon. Menj ilyen helyre, ha az életed vágya.
2024. jún. 6. 12:53
2/3 anonim válasza:
Mert az önbizalmad a béka feneke alatt van és kivetíted.
2024. jún. 6. 13:04
3/3 anonim válasza:
Ha ez segít bármit is két szakmával rendelkezem és bolti eladó voltam imádtak a kollégák és vásárlók közül is sokan. Egyébként nem nekem való az a munka emiatt kiégtem. Akárhányszor egy volt osztálytársammal találkozok tudom hogy egy nyomorék csicska lúzer hozzám képest mert én sok mindent kipróbáltam már ezek meg nem a 90%-a begyepesedett dagadt kiégett szar darab lett én meg még munkanélküliként is boldogabb voltam mint ezek bármikor lesznek persze a felnőtt képzésen már más volt a helyzet az ottani osztálytársakkal jó a kapcsolatunk többnyire idősebbek tőlem de ez sosem volt akadály. Nekem nem voltak jó hegyeim mégis kiváló képességem volt hogy bármilyen vizsgára felkészítés nélkül elmentem és sosem buktam ezeken meg pedig csak az órán rám ragadt dolgokat használtam. Nincsenek érmeim kupáim maximum pár semmit mondó oklevél vagy kitűző egy egy túráról. Röhögj bele az életbe és tedd azt amit szeretsz akkor olyan kisugárzásod lesz amit nem lehet zsebre vágni és hidd el ha figyelmesen élsz mindig lesznek jó lehetőségek amikkel előre tudsz jutni. Nem számít más csak te ha ezt el tudod fogadni ez amit leírtál nem is fog érdekelni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.