Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire megbízható az ingyene...

Mennyire megbízható az ingyenes online mensa próba IQ teszt?

Figyelt kérdés
1-évvel ez előtt csináltam párszor (összesen 4 alkalommal ) ingyenes,online próba IQ tesztet, mivel a fizetőshöz még nem tudok hozzáférni. Az első kettő alkalomnál az első eredménye 96-,a másodiké 97-lett,a másik 2 alkalom eredményei 100 és 105 voltak,hozzá teszem nem egymás után nemsokkal csináltam a teszteket hanem 1-hónap különbség volt köztük.Most,nemrég pedig szintén 2 alkalommal csináltam tesztet,az első eredménye 104-lett a másodiké pedig 108. A teszteim csinálása közben előfordult,hogy nem kattintottam időben a válaszra és már ugrott is a következő feladatra,vagy hogy rá nyomtam ugyan a válaszra,de nem nyomtam a tovább gombra,nem tudom,hogy ilyenkor teszt programja elfogadja-e a választ ha nem nyomok a „tovább”-ra,de biztosan volt olyan feladat is aminek az általam megadott megfejtése helytelen volt,volt olyan is aminek csak megtippeltem a megfejtését,de nem tudom,hogy jó lett e.Mennyire megbízható az ingyenes IQ teszt? A valós értéket adja ki vagy csak ki dob valami random eredmènyt?Most jelenleg 17 éves vagyok. Ezek az IQ értékek átlagosnak számítanak?

#IQ #IQ teszt #Mensa IQ-teszt #Online mensa iq teszt
jún. 4. 18:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A külföldi és a magyar között nagy különbség volt, melyik mutatott magasabb értéket?
jún. 24. 21:03
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem,igazából a külföldi jobban hasonlított az élesben megírt teszthez,volt 30 perced a kb 30-35 feladatra,a feladatok is jobban hozták az élő teszt kérdéseit.

A magyar online tesztem csak annyit mutatott,hogy 125 felett vagyok,a külföldi pedig kereken 125-öt mondott.

Szóval van rá esélyem,hogy pont nem ütöm meg a Mensa szintjét. :D

De reménykedem azért...

jún. 24. 22:07
 13/14 anonim ***** válasza:
Én is kitöltöttem a magyart, azt írta, hogy 125 feletti, aztán egy külföldit, nem tudom melyiket, az 125-öt írt, meg a norvég mensat, az 135 lett
jún. 26. 09:23
 14/14 anonim ***** válasza:

Nagyvonalakban én szerintem valós.

Szóval nem rugaszkodik el a valóságtól

Mondok egy példát:Ha valakinek 85-as az iqja akkor nem fogja kidobni azt ,hogy 110-as.

Az arány az valami ilyesmi lehet.

Egy rendes teszt eredménye tegyük fel 100 akkor ennek az eredménye lehet 105 vagy maximum 110

Attól függ ,hogy az ingyenes mennyire ingyenes.

Szóval szándékosan manipulálják-e az eredményeket ,hogy fizes az ,,igazi" normál tesztre a bővítettre.

De ez ugye a programozóktól is függ illetve a marketing stratégiától.

júl. 7. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!