Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hol induljak el?

Hol induljak el?

Figyelt kérdés
Úgy érzem nagyon elrontottam az életemet. 28 éves vagyok (L) és nincsen semmi másom csak egy érettségim. Jártam egyetemre, de otthagytam, mert semmi értelmét nem láttam a szaknak, valamint szerelmes lettem és külföldre költöztem. Azóta itt élek, a páromat nagyon szeretem, ezt egy pillanatra se bántam meg, viszont amíg neki remek állása van, én csak vagyok. Nem kapok munkát, hiába beszélem már egészen jól az ország nyelvét, nincsen semmilyen szakmám amit használhatnék. Teljesen ráteszi már ez a béllyegét a mindennapokra, ezért úgy döntöttünk nemrég, hogy hazaköltözünk. A kedvesem is tud otthon annyit keresni mint itt, én pedig nem szeretném elfecsérelni az időmet. Szeretnék valamit tanulni de fogalmam sincs mi lenne ennyi idősen kézenfekvő valakinek aki humán beállítottságú és nincsen diplomája.Igen, tudom, hogy sok hibát csináltam de arra lennék kíváncsi, hogyan evickéljek ezeken át.

2024. jún. 3. 13:39
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Ne azt tanuld ami kèzenfekvő, hanem amit szeretsz és szívesen csinálnàd.
2024. jún. 3. 13:46
 2/5 anonim ***** válasza:
13%
A fiud mit szolt ahhoz, hogy miattad kellett visszakoltoznie es azt sem tudod, mit akarsz valojaban?
2024. jún. 3. 14:45
 3/5 A kérdező kommentje:
Először is a fiúm -aki egyébként a férjem-is szeretne hazaköltözni, mert a saját szakmájában Magyarországon is keres ennyit amennyit itt. Egyebekben még nem költöztünk haza kedves második. :) Másodszor nem KELL neki hazaköltözni, együtt hoztuk meg a döntést, mert mind a ketten szeretnénk. Harmadrészt a kérdés nem rá irányult, hanem saját magamra, hogy esetleg ki milyen irányba indulna el.
2024. jún. 3. 15:00
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Nekem 8. Kerdezo! ;-)
2024. jún. 4. 14:29
 5/5 anonim válasza:
Érdemes lenne körülnézni a környéketeken lévő középiskolákban, mivel 1-2 éves technikumi képzések között vannak igazán jók, amikkel lehet is keresni és nem túlzottan nehezek. Az érettségi, mint előfeltétel megvan neked, úgyhogy el tudsz kezdeni akár egy logisztikát, esetleg szoftverfejlesztést (Általában webfejlesztés), amik úgymond irodai munkák, viszont egész jól lehet velük keresni és kereslet is van rájuk.
2024. jún. 15. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!