Szerintetek ez a nő hazudik vagy tényleg van párja?
Figyelt kérdés
Sokáig a facebookon egyedülállókén tüntette fel magát. Utána egy pasit kitett, hogy eljegyezte. Ezt 3 éve tette ki. Közöskép nincs róluk azóta sem. Sohasem lehet látni ezzel a pasival. Pár hete is láttam. Akkor 1 párhoz csatlakozott. Velük volt egy rendezvényen. A pár együtt volt kézen fogva, ő pedig külön sétálgatott mellettük. Lehet, hogy csak szégyenli, hogy nincs párja, azért teszi ki facebookra, hogy van?2024. jún. 3. 11:14
1/12 anonim válasza:
Rólunk sincs közös kép, se kapcsolati státusz kirakva, pedig 10 éve házasok vagyunk és van, hogy külön megyünk rendezvényre. Ha annyira érdekel, kérdezd meg őt magát, mi a helyzet.
2/12 anonim válasza:
És te ennyire unatkozol, hogy ezen kattogsz? Nem mindenkinek abból áll az élete, hogy posztol mindenről és mindenkiről képet.
3/12 anonim válasza:
Évek óta van párom és nincs kint facebookon rólam, hogy kapcsolatban vagyok, sőt közös kép sincs rólunk.
Akkor nem is létezik a párom ezek szerint. Jó ez a gyk. Mindig tanul valamit az ember.
4/12 anonim válasza:
El kell fogadni, még ha nehéz is. Annakidején nekem is megtetszett egy nő. Párja volt és még közös képeket is kiraktak. Én meg voltam róla győződve, hogy ez csak színjáték. Hogy biztos haverok. Néztem a képeket, hogy na ezeken sincs olyan érintés, ami a pároknál van, pl kéz a csípőn, ha volt akkor azt is színjátéknak tudtam be. Amikor összeházasodtak, összeomlottam, de azért remeltem az is kamu. Aztán ahogy kiszerettem belőle, elkezdtem látni, hogy tényleg parkapcsolatban él.
5/12 A kérdező kommentje:
De ő azt teszi ki hogy van párja. De kép nincs róluk. És nem is lehet látni vele.
2024. jún. 3. 11:34
6/12 anonim válasza:
Nekem is van párom, a fb-on os kint van. Mégsincs megjelölve, hogy ki ő, csak kapcsolatban. Egy közös képünk sincs fent, én magam sem vagyok nagy szelfizős. Külön bulizunk általában, ő rockeres bulikra jár, én más helyekre megyek, amit ő ki nem álhat 😂
7/12 anonim válasza:
Meg fogsz döbbenni, van aki nem a te szórakoztatásodra van párkapcsolatban és nem a külvilágnak éli az életét...
8/12 anonim válasza:
"De ő azt teszi ki hogy van párja. De kép nincs róluk. És nem is lehet látni vele." Ember te debil vagy? Leírtuk, hogy nem mindenki rakja ki a párjának a képét még akkor sem ha kapcsolatban van. Nincs életed vagy mit feszengsz itt ennyire?
10/12 anonim válasza:
9, nem, egyszerűen csak nem olvassa váaszokat, Leírják többen hogy ők sem raknak ki képet a párjuról mégis házasok vagy párkapcsolatban élnek, de azért is leírja hogy hát a nő nem rak ki épet a párjáról, bitos nem islátezika pasija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!