Feladnád a nagyon nyugodt, kiegyensúlyozott életed az izgalmakért?
Van egy szép, tágas saját lakásom, ahol egyedül élek sokadik éve.
Van egy nagyon könnyű (és unalmas) HO állásom, ami viszonylag jól is fizet. Anyagilag teljesen jól vagyok (nincs hitelem, nincs autóm, semmi olyan kiadásom amire költenem kellene).
Nincs gyerekem, nincs párkapcsolatom, nincs semmi kötelezettségem.
Ehhez képest apátiában vagyok, bezárkózva, szomorúan.
Arra gondoltam, hogy itt hagyok csapot-papot és elmegyek egy izgalmas, déli városba (Barcelona) albérletbe, ott keresek alkalmi munkákat, habzsolom az életet, és élek napról napra.
Nos, ha ki szeretnéd próbálni, azt mimdig úgy tedd, hogy van is mögötted biztonsági háló. Pl a lakást ne el add, max ki. Legyen mindig tartalékod, és kezdetben csak kísérletezz. Nyújts el egy-egy hosszabb nyaralást. Nézd meg milyen a hely, ahová mennél. Sőt, már nyaraláskor érdeklődj a munkalehetőségekről. Amíg nyár van, sok az idénymunka. Ám hidegebb időszakokban nem marad sok lehetőség.
Ha kell, adj magadnak egy évet a tervezésre/szervezésre. Illetve a jelenlegi munkahelyed elhagyása nem lenne túl bölcs. Én a helyedben jobban becsülném a biztonságot.
Én munkahelyen olyan stresszes vagyok mindig hogy akad izgalom bőven...
Inkább lennék egy nyugodtabb helyen, ahol nem cseszgetnek pl..
De ha kalandvágyó vagy, és magabiztos akkor hajrá pláne ha család, gyerek sincs.
De ott is lehet buktató pláne a hátrány hogy nincs család akkor nem tudom senkire számítani ha gond van.
Pláne olyan messze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!