Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek el fogja olvasni?

Szerintetek el fogja olvasni?

Figyelt kérdés

Röviden tömören: összeismerkedtem egy párkapcsolatban élő nővel. A kapcsolata és a nagy távolság ellenére többször is találkoztunk, kirándulgattunk... Egy éven át majd' minden nap beszéltünk messengeren, megosztotta velem bánatát, sikerét, titkait, vágyait... Az utolsó találkozás során - ugyan eléggé sután, de - bevallottam neki, hogy egy ideje már többet érzek iránta, mint barátság. Abban reménykedtem, ő is hasonlóan érez. A kapcsolatáról túlzottan sokat nem beszélt, de az alapján a kevés alapján inkább tűnik lakótársi együttélésnek, mintsem igazi párkapcsolatnak...

Miután színt vallottam kezet fogott velem, és mindennemű érzelem nélkül azt mondta akkor vége, nem találkozunk többet. Azután nem is írt már többet. Én egy hónapig vártam. Aztán úgy döntöttem, hogy elküldöm azt a levelet neki, amit eredetileg csak azért írtam meg, hogy kiírjam magamból, ami még bennem maradt. Igazából nem vártam választ, reakciót, de azt gondoltam, hogy annyival megtisztel, hogy elolvassa... Végtére is barátok voltunk, vagy mi a szösz...

Megértem, hogy nem akar már velem többet találkozni, de fáj, hogy így semmibe vesz.

Van, aki szerint biztosan el fogja olvasni, nem bírja ki...

2024. máj. 31. 22:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Megértem, hogy fáj neked, de a leírásból nekem nem tűnik úgy, hogy vonzódott túlzottan hozzád akkorsem, amikor tényleg "jártatok". Valószínű ha szomorú is vagy, jobb a levelet széttépni, és leírni magadnak, mit érzel pl mennyire csalödott vagy akár más miatt is és kérni Istent, hogy segítsen és legyen tovább. Ha nem lesz másik nő, hát ne legyen, de megbetegedni és felemésztődni egy csalődás miatt kár
2024. jún. 14. 15:56
 12/15 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem 4, hogy miért kell ilyenkor bemesélni magának, magadnak, hogy valami irtózatos főnyeremény vagy aki miatt majd telesírja a párnáját. Holott mivel kiderült hogy nem kölcsönös, valószínű hamarosan semmi nem marad az érzelmeiből, és le se fog szarni, kivéve ha eljátszod a "tuti szerelmes belém és egy őrült zaklató, nekem is kell zaklató, zaklass!" játékot. Mert iszonyú fura ez hogy kezet fog aztán csá, nyilván érdekelni fogja a másikat mi ez a hiszti, és sokkal tovább marad rajtad a figyelme mint amit megérdemelnél. De az ilyen véglényeknek pont ez a célja. Mi az hogy nem zavarja a párját hogy naponta beszél másik pasival? Ja biztos. Ha meg a párját nem zavarja, akkor a nőt hogy nem zavarja hogy másik pasival naponta mindent megoszt.
2024. júl. 10. 02:59
 13/15 anonim ***** válasza:
12, szerintem ezt nem a 4-nek szántad.
2024. júl. 10. 10:09
 14/15 anonim ***** válasza:

Erre írtam ami a 4-ben volt. "Oké, kiírtad magadból, elküldted, itt zárd le, mert akkor nincs megállás, idővel ha bebeszéled magadnak hogy elolvasta, akkor miért nem reagált, mit kéne tenned, hogy reagáljon, mert biztos nem jól fogalmaztál, akkor muszáj élőben beszélni vele, de miért kerül, miért nem veszi fel a telefont, stb."

Hogy kész kisregényt költ hozzá hogy a másik majd biztos ezeken mind végigmegy mintha olyan hu de fontos lenne aki nem volt vevő arra hogy több legyen, pedig csak egy felvetés volt hogy neki tetszene de ha nem hát már más fogja érdekelni nem ővele foglalkozik.

A többi része a 4-esnek okés volt csak ez nem.

2024. júl. 10. 10:42
 15/15 anonim ***** válasza:
14, ezt meg tudnád fogalmazni újra? Nem értettem sajnos.
2024. júl. 11. 04:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!