Olyan létezik hogy valaki tudatosan vállal 12 év korkülönbséggel gyereket?
Figyelt kérdés
hiába kérdezem már őket, érdemi választ nem kapok. "akkor sikerültél" na de előtte egy évtizedig hogy nem, ha gyakorolták aktívan? ráadásul 36 évesen vállaltak be másodiknak, ami már régen sem számított a legideálisabbnak. ('78-'90) a nevelés nagy részét meg is oldották, csak a technikai és a kulturális fejlődés részével voltak kicsit lemaradásban mint várható is a korosztálytól.máj. 27. 22:41
1/7 anonim válasza:
Apumat '55 elején szülte nagyim, nagybátyámat pedig '65 végén, szóval majdnem 11 év van köztük, ráadásul 37 éves volt a másodiknál.
Nem tudok részleteket, valami furcsaság lehetett ott, de nem hiszem, hogy direkt így tervezték...
2/7 anonim válasza:
Kétlem.
Ahol ilyet látok ott bekattan a jaj de jó lenne megint babázni vagy új kapcsolatba érkezik a gyerek. 1 olyat ismerek ahol hiába próbáltak előbb, csak 7 év után jött össze
4/7 Shaddark válasza:
Én több olyan házaspárt ismerek, akik fiatalon vállaltak 1-2 gyermeket - majd amikor már ki is tudtál élvezni a gyermekáldást és annak minden szépségét, mert kialakult addigra egy magasabb életszínvonal, meglévő státusz, több szabadidő... akkor még egyet.
5/7 anonim válasza:
Én egy olyan családot ismerek, ahol a tesók között 18 év van. Tudatos volt, anyuka kétségbe esett, hogy kirepül a nagy, és nem akart gyerek nélkül maradni, így bevállaltak még egyet. Most már ez a kicsi is 18 körül van.
6/7 anonim válasza:
Miért ne létezne? De amúgy senki nem tartozik neked magyarázattal ebben a témában.
7/7 A kérdező kommentje:
jogos 6. köszi a válaszokat, én 35 fölött biztos hogy nem mertem volna bevállalni. olyanra is gondoltam, lehet akkor még a friss rendszerváltásnál abban bíztak az emberek hogy jobb világ jön.
máj. 28. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!