Ilyen esetben lemondanátok az időpontot, ha meg kell fizetni a szolgáltatás árát?
Holnap reggel 8-ra van időpontom körmöshöz.
Ma olyan ételt ettem, amitől felpuffadtam. Rengeteget pukizok órák óta, 10 percenként. Iszonyú büdös. Nem lenne képem így ott ülni a szalonba 1-2 órát, mert feltűnne. Nem tudom reggelig elmúlik-e.
Ha nem, ti lemondanátok? Ha 24 órán belül mondom le, akkor ki kell fizetni mind a 8 ezret, ami a köröm ára.
Vagy mondjam meg a körmösnek az őszinte okot? Nagyon jól ismerem, de nem olyan szinten, hogy fingási szokásokról beszéljünk és egymás orra alá nyomjuk.
Bármennyire is annak tűnik, ez nem troll kérdés. Így kérlek normális válaszokat írjatok.
Nagyon gáz lenne neki elmondani reggel mi van, ha még fennáll a probléma?
Én sem tojom a pénzt, a semmiért nem szívesen adok ki 8 ezret, ha nem tudok menni, de ilyen állapotban sem akarok megszégyenülni.
Megpróbálnám megbeszélni a körmössel, hogy közös érdekből tegyük át másik időpontra a szolgáltatást.
A: Sikerül
B: Nem sikerül
Ha erőlteti, akkor menj csak nyugodtan el hozzá - és állítsd Föld körüli pályára, legfeljebb majd a plafon alá szorulva fog lebegni a sarokban, mint az Amstrong a szkafanderében, miközben megérti, hogy mire gondoltál.
Ha nagyon be van táblázva a körmösöd, akkor nem fog megértést tanúsítani.
De ha nem tolonganak, - például egyik napról a másikra csak túlél, - akkor nem fogja elengedni a lehetőséget.
Ez amolyan "50-50-es" buli!
Ilyet jelenteni lehetne szerintem fogyasztovédelemnek
"k? Ha 24 órán belül mondom le, akkor ki kell fizetni mind a 8 ezret, ami a köröm ára."
Általában pont hogy ingyenesen kell hogy legyen lemondhato x napon belul mivel bárkinek bármi közbejöhet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!