Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményed a Magyar...

Mi a véleményed a Magyar emberekről?

Figyelt kérdés

2024. máj. 22. 19:44
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
85%
Akiket en ismerek es ahol en jarok, nagyon szeretem oket. 10 evet eltem nemetorszagban, 11et eltem Becsben ahol most is elek es nemsokara visszaköltözöm Budapestre..mert amiota elmentem hianyzik a varos egyszeruen
2024. máj. 22. 20:14
 12/27 anonim ***** válasza:
87%
Taplálkoztam már jobb és rosszabb egyénekkel is. Sajnos az az általános tapasztalatom, hogy a legtöbben pletykásak. Rosszindulatúak. Állandóan elégedetlenek. Nincs bennük elég empátia, megértés, sem pedig tenni akarás. Elég savanyú, ideges és szűklátókörű nép vagyunk. Persze ennek is megvan az oka, de sokan nem látják be, hogy csaksaját maguk ellen cselekszenek.
2024. máj. 22. 20:14
 13/27 A kérdező kommentje:

9-es

,Olyan szépen el tudnánk élni, ha lenne szeretet köztünk. Kár értünk, de hamarosan végünk."

,,Kár értünk, de hamarosan végünk."

Ezt a részét kitudnád fejteni bővebben ,hogy mitől,miért lesz végünk?

2024. máj. 22. 20:15
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Mert egyszerűen nem lehet rávezetni az embereket, vagy csak nagyon keveseket, hogy minden belülről indul. Mindig az hozza el a változást, ha valaki változtat. És csak az egyén tud.

A magyarok nagy része csak másokat tud okolni a saját nyomorúságáért. Vagy csak panaszkodni akarnak.

Akárki feltesz pl. ide kérdést, én mindig próbálom leírni a lehetőségeket, de sok esetben fal van az ember előtt. Vagy a régi kolléganőm pl. A párja úgy bánik vele, mint egy ronggyal. Mindig csak azt mondja, hogy mit miért nem lehet. Hogy mit lehetne, azt viszont nem is látják sokan. Ezek nagyon mélyen vannak az emberben, és nem egy 10 soros válasszal fog a gyakorin megoldódni egy egész élet problémája. Kőkemény belső munkával fog. De az ugye energia, idő, pénz.

Így nem foglalkozik magával senki. Pedig csakis így menekülhetünk meg.

2024. máj. 22. 20:29
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Ahogyan a régi Dakota közmondás mondaná:

"Rossz, de nem jó".

2024. máj. 22. 20:44
 16/27 A kérdező kommentje:

15-es

XD

2024. máj. 22. 20:46
 17/27 anonim ***** válasza:
50%
A magyar emberek (ugyan úgy mint más országokban is) különböznek. Erre a kérdésre konkrét választ nem lehet adni.
2024. máj. 22. 20:48
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Jah, olyan 3,6-os.

Mint a Csernobilban a sugárzás.

Nem jó, de nem is tragikus.

Csak ugye a doziméternek az volt a maximuma, amit mérni tudott.

2024. máj. 22. 20:50
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kevés kivételtől eltekintve utálom az embereket. Rosszindulatú/irigy/ismeretlenül ítélkező/gonosz/ képmutató stb stb az emberek 99,9999%a. Ahogy lehet kerülöm a társaságukat.
2024. máj. 22. 21:15
 20/27 anonim ***** válasza:
91%

Én az átlagos magyar emberek mentalitásával nem tudok megbékélni.

Szárnyalhatna ez a nép világviszonylatban is, ha a magyar lakosság túlnyomó hányada nem úgy viszonyulna mentálisan a többi emberhez, problémamegoldáshoz, mint ahogyan az jellemző.

Persze senki nem várhat csodát egy olyan országban, ahol az ország mindenkori vezetése annyira a saját boldogulásával van elfoglalva, hogy észre sem veszi, melyek lennének a valós, megoldandó problémáik. Amikor elkezdik "észrevenni" ezeket, akkor fél éven belül választások lesznek és amikor meg van karosszék, akkor beköszön ismét a szelektív emlékezés.

A folyamatos bizonytalanság pedig teszi a dolgát - a társadalommal, nincs jó hatással rá.

2024. máj. 23. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!