Hogyan húzzam ki 50.000 Ft-ból 06.31ig?
30, 31#
Mint mindenből ebből is lehet tanulni,tanulságokat levonni. A saját szisztémámban eleve nem teszek sima eredményre, csak gólra vagy dupla esélyre. Itt pl. a legalább két gól jött be a sajátomon. Ettől még a javaslatom valóban nem volt jó a kérdező számára, neki kockázatosabbat javasoltam, hogy ne csak 5-6 ezer forinttal legyen előrébb. Nem jött be.
Nem tudom, az felmerült-e valakiben, hogy a június csak 30 napos, így jún 31-ig nehéz kihozni :)
Komolyra fordítva a szót:
Ha az igényeidet kontroll alá tudod hozni és van benned alázat, akkor igenis megoldható, bőven. Most más okokból én is ebben a korszakban vagyok és bizton állíthatom, hogy ki tudom hozni a napot (kaja, pia) 1000Ft-ból.
Persze 100-ból 99 ezt nem tudná megoldani...
Lehet munka mellett is más olyan kiadás, ami átmenetileg ezt kényszeríti ki... Ne általánosíts, ne vonj le következtetéseket slendrián mód feltételezett pontokból...
Preferencia-rendszer kifejezés megvan esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!