Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Sétáltatok vagy futottatok...

Sétáltatok vagy futottatok már mezítláb füvön?

Figyelt kérdés
Én még sohasem csináltam, de sokan írják közösségi oldalakon, hogy már csinálták. Ti is? Nem feltetek, hogy belemegy valami a talpatokba?
2024. máj. 20. 22:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen.A Margitszigeten is szoktam a fűben sétálni.
2024. máj. 21. 06:22
 12/19 anonim ***** válasza:
53%
Persze. Meg megvan mind a két lábam. Ott vannak a sarokba támasztva.
2024. máj. 21. 08:07
 13/19 anonim ***** válasza:
75%

Igen. Gyerekként egész nyáron mezítláb mászkáltam, nem lehett rám cipőt adni. Felnőttként folyóparton, tóparton, szabadstrandon szoktam.

Mentem már haza mezítláb, gyerekként azért, mert leszakadt a kínai cipőm talpa, és 13 évesen nem volt nálam annyi pénz, hogy egyből vegyek egy másikat. Akkor sétáltam a városban a buszig, aztán a busztól haza, de a leggusztustalanabbnak a buszt éltem meg, na OTT nem akartam mezítláb lenni. Felnőttként meg... hát, be voltam baszva, ötletem sincs, hova lett a cipőm, illetve többször tűnt jó ötletnek levenni hazafelé a magassarkút, vagy azért, mert már fájt benne a lábam, vagy azért, mert késő volt, és nem akartam, hogy az üres utcán hallja valami veszélyes elem, hogy ott kopogok körömcipőben.

A legrosszabb, amibe beleléptem, az egy darázs volt. Na az fájt, mint a k@vaélet. Illetve egyszer egy picike üvegszilánkot szedtem ki a talpamból egy görbe este után. Nem sértett meg komolyan, tetanusz meg veszettség meg minden ellen meg be vagyok oltva, szóval nagyon nem izgatott a dolog.

2024. máj. 22. 18:07
 14/19 anonim válasza:

Én a suliban, de nem csak füvön ;)

15F

2024. máj. 22. 20:20
 15/19 anonim ***** válasza:
Rendszeresen szoktam természetes talajon (is) mezítláb járni, volt, hogy túrázni is így mentem. Egy-egy darázscsípésen kívül szerencsére eddig még semmi baj nem történt.
2024. máj. 25. 19:14
 16/19 anonim válasza:
Igen
2024. jún. 2. 18:28
 17/19 VielBa válasza:

Persze, egész nyáron úgy járok

17/l

2024. jún. 4. 20:33
 18/19 anonim ***** válasza:
Persze. Tök jó dolog
2024. júl. 8. 16:24
 19/19 anonim válasza:
Igen, amúgy is sokat vagyok mezítláb
2024. júl. 8. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!