Sétáltatok vagy futottatok már mezítláb füvön?
Igen. Gyerekként egész nyáron mezítláb mászkáltam, nem lehett rám cipőt adni. Felnőttként folyóparton, tóparton, szabadstrandon szoktam.
Mentem már haza mezítláb, gyerekként azért, mert leszakadt a kínai cipőm talpa, és 13 évesen nem volt nálam annyi pénz, hogy egyből vegyek egy másikat. Akkor sétáltam a városban a buszig, aztán a busztól haza, de a leggusztustalanabbnak a buszt éltem meg, na OTT nem akartam mezítláb lenni. Felnőttként meg... hát, be voltam baszva, ötletem sincs, hova lett a cipőm, illetve többször tűnt jó ötletnek levenni hazafelé a magassarkút, vagy azért, mert már fájt benne a lábam, vagy azért, mert késő volt, és nem akartam, hogy az üres utcán hallja valami veszélyes elem, hogy ott kopogok körömcipőben.
A legrosszabb, amibe beleléptem, az egy darázs volt. Na az fájt, mint a k@vaélet. Illetve egyszer egy picike üvegszilánkot szedtem ki a talpamból egy görbe este után. Nem sértett meg komolyan, tetanusz meg veszettség meg minden ellen meg be vagyok oltva, szóval nagyon nem izgatott a dolog.
Én a suliban, de nem csak füvön ;)
15F
Persze, egész nyáron úgy járok
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!