Sétáltatok vagy futottatok már mezítláb füvön?
Figyelt kérdés
Én még sohasem csináltam, de sokan írják közösségi oldalakon, hogy már csinálták. Ti is? Nem feltetek, hogy belemegy valami a talpatokba?2024. máj. 20. 22:59
1/19 anonim válasza:
Nem, mert van kertem es nincs tele szemettel :D
Igy persze konnyu.
3/19 anonim válasza:
Volt, hogy igen, egy rövid szakaszon a fűben. Jó érzés volt, nem féltem, hogy valamibe belelépek, minimálisan lett koszos a talpam.
Vannak az ún. "Mezítlábas park"-ok, ott biztonságosan ki lehet próbálni. (F!)
4/19 anonim válasza:
Tanyasi-falusi gyerek vagyok, ó de még hányszor futottam mezítláb!
28n
5/19 anonim válasza:
Igen persze a nyaralásokon meg a strandokon régebben. De homokon jobb mert az kicsit meleg.
6/19 anonim válasza:
Kicsiként csináltam ilyent, egész sokszor, meg homokban is. Kellemes volt :)
7/19 anonim válasza:
Persze.Még fára is másztam mezítláb.Kifejezetten jót tesz,egészséges a természetes talajon való mezítlábas járás.
8/19 anonim válasza:
Gondolom gyerekkoromban biztos, amúgy meg cipőben sem futkározok, nemhogy mezítláb.
9/19 anonim válasza:
Én gyerekként szoktam. Aztán egyszer ráléptem egy daràzsra...😒
10/19 anonim válasza:
Persze, sokszor. Volt, hogy darázsra léptem és megcsípett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!