Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nézhetett, ha barátja van?

Miért nézhetett, ha barátja van?

Figyelt kérdés

Szemet szúrt, hogy egy lány elég gyakran nézett a vonaton. Ő nem ismer engem, én csak látásból, és tudom azt is, hogy barátja van, így nagyon nem tulajdonítok ennek nagy jelentőséget, de:

Ha barátja van, miért néz hosszasan? Nem, nem bambult, egyértelműen engem nézett, amikor én is ráneztem azonnal elnézett. Vonat leszálláskor szintén vissza vissza pillantott.

Igen, a kérdés kicsit értelmetlen, mert erre a választ csak Ő tudja megmondani, csak érdekesnek tartom ezt. Mármint, nem azt, hogy ránéz más fiúkra, hanem, hogy ennyire egyértelműen teszi ezt, többször is.

Előre látom a válaszokat, szóval tisztázom az elején: Nem, nem vakságot kell fogadni, nem, nem kell csukott szemmel járni és csak a Te párodra figyelni. Ez már a sokadik alkalom, ugyanezzel a lánnyal és kicsit érdekesnek tartom. Ennyi az egész.

2024. máj. 20. 19:43
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Tetszel neki,ki akar próbálni mert a pasija már unalmas.
2024. máj. 20. 19:55
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nem vagy egy rosszképű csávó, azért...
2024. máj. 20. 19:59
 3/10 A kérdező kommentje:

2# Nem tudom, lehet. Mi számít rossz és jóképűnek? A lányok megtudják állapítani más lányokról, hogy ki néz ki jól és ki nem? Merthogy én nem nagyon nézegetek fiúkat, így fogalmam sincs. :D De, igényes vagyok, járok edzeni, illetve, most jut eszembe: Lehet a könyv olvasás miatt nézett, mert meglepődött, hogy olvastam. Legalábbis én sok sok év utazás után 1000ből 1x látok olvasni valakit és Ő is idősebb. Lehet, hogy ez volt kicsit meglepő számára, én is meglepődöm, ha velem egykorúakat látok olvasni.

Az előző alkalommal, amikor ezt történt, akkor a vonat üres volt szinte, és a mellettem lévő helyre ült be, ennyi véletlen nincs.

Mondanám, hogy a következő alkalommal beszélgetést kezdeményezek, de mivel barátja van, így nem szeretnék bele rondítani a kapcsolatukba + elég nagy az esély ahhoz, hogy vissza fog utasítani, amivel nem is lenne probléma, mert csak az hibázik, aki provalkozik. Más lenne a helyzet akkor, ha nem tudnám, hogy barátja van, de így, hogy 100% az esély a visszautasításra így semmi értelme.. :D

2024. máj. 20. 20:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy csak barát. (?)
2024. máj. 20. 20:35
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én sem értem. Sose hallottam még olyat, hogy egy lány egyidejűleg két pasival kavarjon, tehát ez az opció kizárható.
2024. máj. 21. 08:14
 6/10 anonim ***** válasza:
#5 hol élsz,már simán van olyan.
2024. máj. 21. 08:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látom, nem ment át az irónia.
2024. máj. 21. 08:19
 8/10 anonim ***** válasza:
53%
Újabban már ránézés is megcsalás? Hova fordul ez a világ...
2024. máj. 21. 08:25
 9/10 anonim ***** válasza:

Újabban már nem megy az értő olvasás? Hová fordul ez a világ...

Azért szemez a csaj a kérdezővel, mert tetszik neki. Ha bármelyikük venné a bátorságot, hogy megszólítja a másikat, akkor rövid időn belül lenne ficki-ficki. Nem kell itt tenni a szépet. A másik pasi meg vagy megmarad pénztárcának, vagy repül.

2024. máj. 21. 09:22
 10/10 A kérdező kommentje:

#8 Még szerencse, hogy kitértem az ilyen jellegű hozzászólásra a végén.. Látom nem sikerült felfogás.

#4 "Sima" baráttól/havertól nem kap valaki májuskosaratcsak úgy.. :D

#9 Ha nem lenne barátja, kezdeményeztem volna. Nem a visszautasítástól tartok, de elég egyértelmű a helyzet.

2024. máj. 21. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!