Vajon mit nézhetett?
Figyelt kérdés
Tegnap reggel mentem a buszmegállóba és azt vettem észre mikor mentem annyira nézett egy fiú ,kicsit megijedtem mikor arrébb mentem is,azóta valamiért ezen gondolkodom,vajon miért nézhetett?2022. dec. 7. 11:01
1/9 anonim válasza:
Csodálkozott, miért vagy bikiniben decemberben.
Mégis honnan tudjuk mi azt, mit nézett rajtad?
2/9 anonim válasza:
Lehet, hogy azért nézett, mert lila a hajad, vagy el volt szakadva a nadrágod. De az is lehet, hogy tetszettél neki. Sok oka lehet. Látatlanban nem lehet megmondani, hogy volt-e rajtad valami különös néznivaló. Én akkor szoktam valakit jobban megnézni, ha tetszik/nem tetszik a ruhája/cipője, vagy ha kellemes külseje van.
3/9 anonim válasza:
Lehet, ogy nem is téged nézett, csak elbámult!
4/9 anonim válasza:
Sztem te is paranoiás vagy, mint a legtöbb veled egykorú mostanában. Ha valaki rátok mer nézni, már összeszarjátok magatokat a félelemtől.
5/9 anonim válasza:
"A bulám, a bulám, látom nézed a bulám."
6/9 A kérdező kommentje:
#3 nem hinném,akkor nem nézett volna utána mikor elmentem
2022. dec. 7. 19:32
9/9 A kérdező kommentje:
Nem is gondolkodtam ilyenen mert biztos nem,lehet unatkozott.
2022. dec. 7. 23:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!