Nem féltek ettől?
Figyelt kérdés
Hogy annyira belefeledkeztek otthon a saját gondolataitokba készülődés közben is, hogy csak odakint tűnik fel egy idő után, hogy mondjuk elfelejtettetek nadrágot húzni?máj. 20. 12:15
1/21 anonim válasza:
Nem.. Legalabb szellőzik a lompos.. 😃😃
2/21 anonim válasza:
Nem félek.
Apróbb dolgoktól szoktam azért tartani, de ilyentől nem..
3/21 anonim válasza:
Nem, ehhez ritka butának és figyelmetlennek kéne lenni.
4/21 A kérdező kommentje:
De nem tudhatod! Pont ez a lényege, úgy érzed minden oké, rutinosan én gyorsan elkészültél, már rohansz is a célod felé. Majd odakint az út egy része után tűnik fel a fatális hiba.
máj. 20. 12:33
5/21 anonim válasza:
Nem. Ez baromság. Nadrág nélkül egyszerűen nem olyan a komfortérzeted. Ha valaki ennyire nincs ott fejben, azzal vagy pszichés vagy más neurológiai problémák vannak.
6/21 anonim válasza:
Nem félek ettől én sem.
Lehetek bármilyen szórakozott, figyelmetlen, kapkodós, azért szerintem egy ilyen malőr még időben feltűnne.
7/21 anonim válasza:
Ez, h nadrág nélkül indulsz el otthonról, egy elég tipikus félelem, pszichológiai bajokra utal. Ajánlom menj el egy pszichológushoz és mondd el neki ezt a félelmedet.
8/21 A kérdező kommentje:
Oké akkor nem teljesen nadrág nélkül, hanem mondjuk olyan otthoni ciki szerelésben ami kintre városba nagyon gáz. A lényeg hogy fel sem tűnik csak odakint hirtelen egy ponton. Lehet sok magyar ezért jár szedett vedett szakadt göncökben?
máj. 20. 13:10
9/21 anonim válasza:
De basszus, feltűnik. Belenézek a tükörbe, zsebre teszem a telefonomat, felveszem a táskámat.
Normális vagyok, nincsen semmi olyan agyi elválozásom, tumorom, akármim, amitől teljesen elvesztem a valósággal a kapcsolatot. Ha ilyen lenne, a melegítő naci lenne a legkisebb gondom. Pl. full nem lenne biztonságos beülnöm a kicsomba és vezetni.
10/21 anonim válasza:
Nem tartok ilyen dologtól. Igazából ahogy mondod rutinból hozom a reggelt. A rutin része a nadrág is. Ha dolgozni megyek nem azt a nadrágot húzom fel, amit otthon hordok, ez is rutin. Mondjuk szakadt cuccot itthon sem veszek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!