Idősebbek, ti mikortól számítottatok már "öregnek"?
41 éves vagyok, szerintem már nem fiatal. De ez relatív. Kicsit már unom, hogy a mai napig minden társaságban én vagyok a "fiatal", meg a "kicsi".
Iskolás koromban, mivel nem voltam évvesztes, minden osztáyban majdnem én voltam a legfiatalabb. Egyetemen sokan kihagytak éveket, nem mindenki rögtön érettségi után iratkozott be, így ott is én voltam a legfiatalabb. Munkahelyen egyetemről kiesve, evidens volt, hogy én vagyok a legfiatalabb, akive minden lótifuti munkát rá lehet bízni. Most 41 évesen is ha valami plusz feladat van, ami a fiatalabb kollégákat érinti, naná, hogy abba én is beletartozom. Év végi céges összejövetelen is általában kilógok a sorból, nem nagyon tudok sztozizgatni, a meghívott nyudíjas kollégákkal, hogy mi volt, hogy volt a rendszerváltás előtt, stb...
Ez valaha meg fog változni? Az ember hány éves kora után nem fog fiatalnak számítani? Nem akarom siettetni, pl. most is szívesen visszamennék 20 éves koromra, ha tehetném. Csak kíváncsiságból kérdezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!