Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Bizonytalan vagyok a jövőmet...

Bizonytalan vagyok a jövőmet illetően!Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
Sziasztok!19 éves vagyok, szüleimmel élek.Tavaly érettségiztem, majd szeptemberben elmentem dolgozni egy étteremben és azóta is itt dolgozom, futárként.Nincsen szakmám, így nem igazán volt választásom.Januárban azonban beaadtam a jelentkezésemet a Körmendi Rendvédelmi technikumba.A felvételi utolsó szakaszában úgy néz ki, hogy nem járok sikerrel, ugyanis múlt héten megbuktam a pszichológiai vizsgálaton.Bár lesz még egy esélyem Pesten, de nem sok reményt fűzök hozzá.Pedig nagyon beleéltem magam ebbe az egészbe és mindent erre tettem fel, de most megint ott vagyok ahol a part szakad.Meguntam már a futárkodást és ha a suli sem jön össze fogalmam sincs, hogy hogyan tovább.Szerintek?Keressek új munkát?Vagy tanuljak ki egy szakmát?Vagy próbálkozzak külföldön?Ti mit tennétek a helyemben?
2024. máj. 19. 16:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha a pénz az elsődleges akkor külföldi munkával kereshetsz többet de itt is az alja munkákat fogod kapni első körben főleg ha nem beszéled az ország nyelvét rendesen.

Ha szakmát szeretnél akkor olyat válassz amivel keresni is lehet.

2024. máj. 19. 16:53
 2/5 A kérdező kommentje:
Úgy érzem, hogy teljesen új életet akarok kezdeni és nem ebben az országban
2024. máj. 19. 16:57
 3/5 anonim ***** válasza:
én tanulnék, nyelvet meg programozást.
2024. máj. 19. 17:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Kulfold nem valami meseorszag, ahol csodas eleted lehet piackepes szakma/ foleg tapasztalat nelkul. Az hogy esetleg beszeled az ottani nyelvet alap dolog, nem szamit extranak.

Ennyi idosen csak van valami ami erdekel, legalabb hobbi szinten. Azon a szalon indulnek el. Nalam bevalt, hobbim lett a kulfoldi szakmam.

2024. máj. 19. 19:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Gratulálok hozzá!A sport egyedül ami érdekel, de abból meg nem igazán lehet megélni
2024. máj. 19. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!