Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Nagyon ciki, ha a párom kér...

Nagyon ciki, ha a párom kér nekem telefonon időpontot?

Figyelt kérdés

24 éves nő vagyok. Elgondolkoztam ezen, hogy mit gondolhatnak rólam, amiért általában nem én foglalok időpontokat. Nem tehetek róla, de rosszul vagyok az ilyen hivatalos telefonhívásoktól.

A párom meg szívesen kér nekem, így ráhárítom. Ma is fogászatra kért nekem időpontot, ahol már ismernek, és tudják, hogy felnőtt nő vagyok. Ilyenkor mindig kicsit elfog a szégyen, de úgy utálok telefonon egyeztetni.

2024. máj. 16. 13:07
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
#3 nyilván én. Nem olyan hatalmas dolog, kértem már én is bőrgyógyászatra tavaly, mikor ő távol volt. Tudok én is kérni, de ha lehet, másra “sózom”.
2024. máj. 16. 16:35
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
A nőgyógyászat kivételével nem gond.
2024. máj. 16. 17:58
 13/14 anonim ***** válasza:
21%
Igen, gáz, fiatal felnőtt, egészséges nő vagy. Ha képes vagy megtenni, mikor más nem intézi helyetted, az meg még cikibb. Lehet lepontozni, nekem se tartozik a telefonálgatás a kedvenc elfoglaltságaim közé, de totál életképtelennek érezném magam, ha mással intéztetném. Kivéve persze ha mondjuk nagyon durván beteg vagyok és nem bírok beszélni, de egy mezei orvosi vizit nem ez a kategória.
2024. máj. 16. 19:35
 14/14 anonim ***** válasza:
69%
Mindenkinek vannak gyengéi,ez a telefonálós cucc még nem a világvége kedves 13as. Kérdező,egyáltalán nem gáz kicsit sem. Mint irtam,ez nem a világvége.
2024. máj. 16. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!