Lehet valami bajom fizikailag ha ra vagyok szokva a xanaxra de hirtelen abbahagyom?
Figyelt kérdés
Ha nem veszem be faj a mellkasom alig birok levegot venni a tudombe.
De lehet valami bajom?
Mert kibirnam ezt a levegos dolgot csak felek..
2024. máj. 11. 23:55
11/16 anonim válasza:
Lehetnek egészen durva elvonási tünetek is. Az nem kellemes. Fokozatosan hagyd el.
12/16 anonim válasza:
2es vagyok. Én 4et szedtem pl egy időben Frontint (ugyan az), abbahagytam és 4. nap kórházba is kellettem menni olyan szerl voltam.
Aztán mindig egy féllel kevesebbet szedtem 1 1 hétig és tök szépen abbatudtam hagyni. Ha így se megy a doki segít benne aki felírta!
13/16 anonim válasza:
Én csak napi 0,5 mgt szedek 5 éve de képtelen lennék letenni
14/16 anonim válasza:
De ti jártok is pszichiáterhez vagy hogy szeditek?
16/16 anonim válasza:
Igen, lesz!
A rászokás is fokozatos, de gyorsabban megy, mint a róla való leszokás.
Ne sajnáld az időt arra, hogy orvosi ellenőrzés mellett próbálod meg elhagyni, mert nagyon érdekes végkifejlete lehet annak, ha nem így teszel!
Hallgass a józan emberi tanácsra, - volt dolgom antidepresszánsokkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!