Neked_hány éves korban indult el az_életed?
Amikor már érezted, hogy úgy mennek a dolgok. Volt stabil állás pl, akár különköltözés, ha akartál/ kellett,
lehet,hogy valakinek az is már elindulás, ha azt tanulhatta, amit szeret,
lehet, hogy azt valaki még mindig egyhelyben toporgásnak éli meg
Akár a párkapcsolatot is ide lehet venni, ha valaki akarja, tehát, ha számára ez is beletartozik, akár csak simán, hogy legyen valakije; akár együtt tudtak pl annyi pénzt összedobni, hogy elköltözzenek
Vagy pl az az érzés, hogy "a magam ura vagyok",
Vagy "megtaláltam a helyem";
"Lett pénzem beosztani eljárni ide-oda nyaralni/én mondhatom meg,hogy mikor, nem máshoz alkalmazkodok/sodródom" ... stb.
Szóval, amikor minden stabil, vagy amikor már "látni a fényt/ az utadat", vagy hogy mondjam. Elkezdett kirajzolódni az életed, stb.
Vidd a csík fölé az egeret/nyilacskát
Köszönöm az eddigi válaszokat
33 évesen lódult meg igazán előre az élete. Húsvétkor megismertem. Maszekolni mentem fel hozzá, ajtót javítani a kis, saját garzonjába. Fél év múlva polgári esküvő, 1 év múlva egyházi és lagzi. Fél év múlva gyerek, illetve első ingatlanom és saját kereskedelmi vállalkozásom. (Festék és barkácsbolt)
5 év múlva saját, nagy kétszintes családi ház vásárlás, nagy telekkel fővárostól 50 km nyugatra. Mindent hitelmentesen, sok munkával. 2020-ban még egy gyerek.
2 kocsi van, mindenre jut pénz, külföldi nyaralásra is. Meg persze marad is. Csak egészség legyen, több m
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!