Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Neked_hány éves korban indult...

Neked_hány éves korban indult el az_életed?

Figyelt kérdés

Amikor már érezted, hogy úgy mennek a dolgok. Volt stabil állás pl, akár különköltözés, ha akartál/ kellett,

lehet,hogy valakinek az is már elindulás, ha azt tanulhatta, amit szeret,

lehet, hogy azt valaki még mindig egyhelyben toporgásnak éli meg

Akár a párkapcsolatot is ide lehet venni, ha valaki akarja, tehát, ha számára ez is beletartozik, akár csak simán, hogy legyen valakije; akár együtt tudtak pl annyi pénzt összedobni, hogy elköltözzenek

Vagy pl az az érzés, hogy "a magam ura vagyok",

Vagy "megtaláltam a helyem";

"Lett pénzem beosztani eljárni ide-oda nyaralni/én mondhatom meg,hogy mikor, nem máshoz alkalmazkodok/sodródom" ... stb.

Szóval, amikor minden stabil, vagy amikor már "látni a fényt/ az utadat", vagy hogy mondjam. Elkezdett kirajzolódni az életed, stb.

máj. 11. 19:27
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Vidd a csík fölé az egeret/nyilacskát

Köszönöm az eddigi válaszokat

máj. 16. 19:38
 12/18 A kérdező kommentje:
*Ja és tartsd ott egy picikét fölötte, a csík fölött az egeret. Én csak laptopról gyakorizom, telón is biztos tudja, azt nem ismerem, sima nyomógombosat használok szánt szándékkal, nem okostelót. :)
máj. 16. 19:41
 13/18 anonim ***** válasza:
0 😁
máj. 20. 19:46
 14/18 A kérdező kommentje:
:D
máj. 20. 20:58
 15/18 A kérdező kommentje:
Akko' minusz 9 hónap, mi ? xd
máj. 20. 20:59
 16/18 anonim ***** válasza:
Olyasmi😂😂
máj. 20. 21:01
 17/18 anonim válasza:

33 évesen lódult meg igazán előre az élete. Húsvétkor megismertem. Maszekolni mentem fel hozzá, ajtót javítani a kis, saját garzonjába. Fél év múlva polgári esküvő, 1 év múlva egyházi és lagzi. Fél év múlva gyerek, illetve első ingatlanom és saját kereskedelmi vállalkozásom. (Festék és barkácsbolt)

5 év múlva saját, nagy kétszintes családi ház vásárlás, nagy telekkel fővárostól 50 km nyugatra. Mindent hitelmentesen, sok munkával. 2020-ban még egy gyerek.

2 kocsi van, mindenre jut pénz, külföldi nyaralásra is. Meg persze marad is. Csak egészség legyen, több m

dec. 6. 17:04
 18/18 anonim válasza:
Szóval csak egészség legyen, többi megy szépen, csak élni kell. 🙂🤷‍♂️
dec. 6. 17:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!