Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fel lehet fejleszteni ennyi...

Fel lehet fejleszteni ennyi idő alatt angol beszédet ?

Figyelt kérdés

Listeningből és readingből erős C1-es szinten állok.

Beszéd B2. Cél lenne 1 év alatt felfejleszteni.

A szokincsem megvan hozzá de sajnos a gondolataim csak akadozva tudom kifejezni

2024. máj. 10. 16:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze, de nyelvterületre menj ki. Önkénteskedj pl Írországban.
2024. máj. 10. 17:07
 2/5 anonim ***** válasza:
56%

Az ir angol meg nehany nyelvtanarnak is feladja a lecket, nemhogy tanulonak.

De a tobbi bevandorloval megertitek egymast, mert ok is ugyanolyan rosszul beszelnek.

Mindenkepp a nyelvterulet segitene a legtobbet, de nem mindegy hogy milyen alapokkal mesz, es ki fog segiteni, egyedul meggondolnam 2x is.

2024. máj. 10. 17:47
 3/5 anonim ***** válasza:
56%

2, Én éltem Írországban.

Ez a sùlyos akcentus vidéken van pár helyen, Dublin, meg a nagyobb városokban annyira nem, max 1-1 egyén.

Olyan helyeken, ahol sok nemzetközi önkéntes van, pláne igyekeznek tisztán beszélni mert egyébként nem menne ez a modell nekik.

A többi szezonális önkéntes lehet, hogy gyengébb angollal jön, de nem mindenki. Lesznek ott minden honnan emberek, nyugat európa, amerika, ázsia, mert egy ilyen szervezettel könnyebb utazni, kapnak visát.

2024. máj. 11. 07:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

En meg Cork-ban lakom, es elég jol tudok angolul, viszont az itteniek közt sokan gyorsan beszélnek, sokan vannak akiket 2 év utan sem értek meg elsőre, pedig legalabb hetiszinten beszélünk.

Ifaz nekem a hétköznapi élet es melohiz van tapasztalatom, nem taborokhoz.

2024. máj. 11. 08:47
 5/5 anonim ***** válasza:

Jó, vannak pici falvak, ahol a bácsi két foggal meg nyolc Guinness után tényleg nehezen érthető.

De ezek az önkéntes szervezetek direkt arra specializálódtak, hogy az emberek vagy nyelvet tanulni vagy világog látni mennek, vagy mind a kettő.

Ahol én dolgoztam, ott volt egy brit, egy német, egy japán, egy skót, három ír és egy holland vezető. Mindenki szépen beszélt angolul.

De még szerintem Anglia sem lehetetlen, ha találsz olyan helyet ahol intéznek neked visát, mert ezek a helyek tele vannak nem csak europai emberekkel.

Fizetést nem kapsz, csak zsebpénzt, de etetnek, itatnak, van szállásod.

2024. máj. 11. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!