Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogy tudom az angol beszédemet...

Hogy tudom az angol beszédemet fejleszteni?

Figyelt kérdés

7 éve tanulom az angolt, de nehezen megy a beszéd, ami zavar. Szeretnék folyékonyan beszélni jó kiejtéssel, de alap dolgokban sem tudom kifejezni magam, és sokszor zavaros amit mondok, nehezen érthető. Mit tudok tenni? Mit javasonlátok? Vannak esetleg könyvek, internetes oldalak, ahol ezt tudom magamnak fejleszteni?

Hallottam sokaktól, hogy sokat és gyakran kell beszélni, de én azt veszem észre, hogy ez egyre rosszabb lesz nálam.

2014. aug. 6. 21:38
 1/2 anonim ***** válasza:
67%
Ezzel én is így vagyok(15 éve tanulok angolul),de rájöttem,hogy csak akkor lehet(ne) jól beszélni az angolt,ha eleve úgy gondolkodnék-úgy akarnám magam kifejezni,mint valaki,akinek az angol az anyanyelve: bután,primitív módon.Tehát csak azt tudom mondani,hogy nem kell ebbe nagy energiát fektetni.Akármilyen nehezen is megy a beszéd,jusson eszedbe,hogy annyira nem lehetsz rossz,mint mondjuk egy ausztrál.(Persze sokan rendesen beszélnek,de a többség kiejtése katasztrófa.)
2014. aug. 6. 22:52
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez most jól esett :)
2014. aug. 7. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!