Mit gondoltok ha megláttok egy régi ismerős nőt, aki 45 kilót hízott?
Figyelt kérdés
2024. máj. 9. 01:13
11/17 anonim válasza:
45 kilót hízni nagyon sok, nekem az első gondolatom az lenne, hogy biztos beteg. Láttam már ilyet, az egyikük egy srác volt, nagyon sokáig sportolt, aztán egy sérülés miatt abba kellett hagynia, de gondolom enni ugyanúgy evett, viszont sokáig tényleg alig mozoghatott, menni is nehezen tudott, így igencsak meghizott. A másik egy nő volt, mindig jó alakja volt, olyan igazi modell alkat, csak alacsonyabb kicsit. 30 éves kora körül jött elő nála valami idegrendszeri betegség, amire nagyon sok különböző gyógyszert kellett szednie, onnantól elkezdett nagyon durván hízni, hiába figyelt arra, hogy mit és mennyit eszik, hiába sportolt rendszeresen, semmi nem használt.
12/17 anonim válasza:
Van egy osztálytársam, aki elég sokat hízott, pedig amikor egy osztályba jártunk, akkor nagyon vékony volt. Régi képeken láttam, hogy kisebb korában hasonló alkata volt és úgy tűnik visszajöttek a plusz kilók. Azért 45 kilót biztos nem hízott, de azért sokat változott az alkata. De így is van párja, nekem vékonyan sincs, szóval annyira gondolom nem zavarja a dolog. 😃Lehet pont az elkényelmesedés miatt hízott, hogy már nem kell úgy megfelelnie, a párja elfogadja így.
13/17 anonim válasza:
Hormonproblémára gondolok,vagy hogy esetleg szülés után van
14/17 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy akaratgyenge. Az elhízásról csakis ő maga tehet.
15/17 anonim válasza:
Ugyanezt írtam a 4. kommentben, azt meg lepontozták... mostanában nagy bajok vannak a gyakoris emberek agyában. :))
16/17 anonim válasza:
15.: Ne foglalkozz a pontozással. Az csak azt jelzi, hogy egyeseknek fáj az igazság.
17/17 anonim válasza:
Dicsérd meg, - hogy milyen ennivaló, (ló)darázs dereka van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!