Tényleg szánalmas ha egy 30 éves férfinak nincs jogsija?
Én nő vagyok, nincs autóm, de jogsim van. Néha szükségem van autóra, akkor bérelek egyet. Külföldön is többször kellett bérelnem.
A jogsi sztem egy pasinal alap dolog! (kivéve ha valamilyen betegség miatt nem lehet neki).
Volt már, hogy éjjel a szomszéd nénit kellett kórházba vinnem az ő autójukkal, mert rosszul volt.
Ahhoz hogy legyen jogsi, nem kell feltétlenül autó is, ez hüe kifogás.
"A mai világban talán az se túlzás ha funkcionális analfabétának nevezzük azt, aki nem tud vezetni."
Miért is? Kik is akarják annak nevezni? A magadfajták? Ki vagy te egyáltalán? Egy porszem, majdhogynem egy senki.
Sokszor tömegközlekedve hamarabb odajutsz az úticélodhoz, mint saját autóval. Miért kell ennyire megítélni, aki saját akaratából nem akar se jogsit, se autót? Mivel érzed te magad különbnek? Nekem van jogsim (nő vagyok), páromnak nincs, és nem érzem magam attól felsőbbnek, hogy van jogosítványom. Egyébként pedig a vezetési morál nagyon sokat romlott. K..rvára türelmetlenek a vezetők, gyorsan odaakarnak érni, nem az útviszonyoknak megfelelően vezetnek...stb.. ebből kifolyólag rengeteg a baleset a hozzánemértők miatt.
Nincs autónk. Nem látjuk értelmét. Inkább elmegyek külföldre nyaralni, minthogy egy autót társak fennt, ami csak vinné a pénzt, de hasznot nem hozna.
A magadfajták meg jobb lenne, ha leszállnátok a magaslóról. Inkább valaki saját döntéséből ne vezessen, minthogy olyannal találkozzon vezetés közben pl., aki még írni se tud, de már autó van a segge alatt és vezet, a jogsiját pedig pénzért vette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!