Tényleg szánalmas ha egy 30 éves férfinak nincs jogsija?
Figyelt kérdés
máj. 8. 18:54
11/29 anonim válasza:
Azért sokat elmond a dologról, hogy akinek nincs abban ott van a zsigeri gyűlölet és frusztráltság a "pénztemető csotrogánnyal" szemben.
13/29 anonim válasza:
Valamire biztos jó az olyan férfi is.
14/29 anonim válasza:
Budapesten teljesen feleslegesnek érzem, és pénztemetőnek autót fenntartani. Ezen kívül éltem még több Európai és ázsiai ország nagyvárosaiban, ott sem volt rá szükségem. Ha nagyon négy keréken akarok gurulni, hívok egy taxit. A párommal több ingatlanunk is van, de az autó egy nagyvárosban egy rossz üzlet.
15/29 A kérdező kommentje:
Nem BP-en lakok amúgy. Bizonyos esetekben hasznos lenne az autó, de napi szinten nem használnám. A vezetés meg sose vonzott, nagyon drága és időigényes a jogsi, ahogyan az autóvásárlás és fenntartartás is sok pénz. Minimum 3-4 millióba lenne most egy jogsi + valamirevaló autó, annyit meg nem akarok kiadni olyanra ami nélkülözhető. Igazából csak bevásárolni járok el közeli boltokba, pár perc séta, munkahelyem 10-15 perc busszal. Szerintem jobb ha nem veszélyeztetek senkit béna sofőrként.
máj. 8. 19:52
16/29 anonim válasza:
Az ilyen sötét bunkó falusi kiskocsma törzsközönségbe, ahol tömegközlekedés se jár nagyon, ott lehet "nem vagy férfi" ha nincs kocsid, de azért civilizáltabb régiókban ezen már rég meghaladtuk.
17/29 A kérdező kommentje:
Munkahelyen szoktak ezen néha poénkodni hogy nincs jogsim. Amit sose értettem, mert ez is ugyanolyan megszerezhető végzettség, mint egy érettségi, diploma vagy nyelvvizsga. Van akit érdekel és megszerzi, akit meg nem érdekel / nincs hozzá affinitása az nem fogja. Én pl. sose poénkodtam azon, aki 10 évig nem kapta meg a diplomáját mert nem volt nyelvvizsgája, pedig nekem az a tök furcsa hogy valaki legalább angolul ne tudjon a mai globalizált világban. Ez van, kinek mire van igénye, csak leszólni nem kell a másikaz.
máj. 8. 20:01
18/29 anonim válasza:
Autót nem azért vesz az ember, mert jó üzlet, hanem mert kötetlenül akar haladni. Egy nagyvárosban ahol van 4 féle tömegközlekedés 2 percre jó hogy nem éri meg. viszont mucsaröcsögén ahol a legközelebbi bevásárlóközpont 10km-re van alap szükséglet. És nem, nem mindenki akar onnan elköltözni a városba.
19/29 anonim válasza:
Bátyám színtévesztő, nem lehetett miatta jogsija. A nejének van. Na bumm! Aztán nehogy rosszat álmodjon, aki szerint ez szánalmas! :P
20/29 anonim válasza:
Párom idén lesz 40 éves. Nincs jogsija, nekem van, de nem használom és autónk sincs.
Annyira szomorú, hogy egyesek azon az alacsony értelmi szinten vannak, hogy szánalmasnak tartják, ha egy férfinak 30 felett nincs jogsija. Nem ettől lesz valaki férfi.
Nekünk azért nincs autónk, mert nincs rá szükségünk. Azért, hogy csak a ház előtt álljon kihasználatlanul, teljesen felesleges. Gyalog a városban teljesen jól elvagyunk (egy kisebb város), távolabbra meg ott a tömegközlekedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!