Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ciki használtruhát venni?

Ciki használtruhát venni?

Figyelt kérdés

máj. 7. 17:55
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
9, most vettem a vintedről egy hét alatt 7 feslőt, a hét került annyiba, mint a boltban egy. Mind hibátlan, tiszta.
máj. 7. 18:40
 12/25 A kérdező kommentje:
Hát remélem, ha kimostam jó lesz
máj. 7. 19:01
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem az.Nekem vannak drága,új ruháim is,és turkált/kapott ruháim is.A lényeg,hogy az én stílusom legyen,és évekig tudjam hordani.Mostanában divat is.Emlékszem 20-25 éve fillérekért nagyon jókat lehetett találni.
máj. 7. 19:08
 14/25 Metionin ***** válasza:
100%
Dehogy ciki, a ruhatáram nagy része turis és senki nem mondaná meg.
máj. 7. 20:54
 15/25 anonim ***** válasza:

A Vinted pedig pont fasza, mert ha megkapod, akkor megnézed és le kell okézni, hogy igen, azt kaptam, amit vártam. Ha nem, mehet a dispute és nem kapja meg a pénzét.

Nem éri meg szórakoznia.

Én simán veszek onnan (is) használtan cuccot. Pl. vannak olyan ruháim, amikre ránéztem, tetszett, de nem voltam biztos, valójában mennyit fogom hordani.

Az ilyet jobb olcsón megvenni, mert ha rájövök, hogy nem praktikus, mégse szeretem, akkor sem buktam sokat. Így sokkal jobban lehet kísérletezni.

Pl. Vettem használtan egy kötött, pasztell színes kardigánt. Egyszerűen oda vonzotta a szememet. Olcsó volt, de nem voltam biztos benne, hogy fogom-e a valóságban hordani. Na, ez lett az egyik legtöbbet hordott ruhám, mert nagyon bevált és sokkal könnyebben tudom kombinálni más cuccokkal, mint gondoltam.

Aztán vettem egy fasza farmer mellényt. Jó is, meg jól is áll, de utólag jöttem rá, hogy nekem a mellény nem praktikus, mert vagy fázom benne, vagy megsülök. De olcsó volt, szóval nem fáj annyira a szívem.

máj. 7. 21:51
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Kit érdekel, hogy mi a "ciki"? Az a kérdés, hogy mi helyes és mi hülyeség. Szerinted érdemes a kínaiban venni olyan ruhát, amit kétszer kimosol és dobhatsz ki? Vagy a plázában tízszeresen túlárazott holmikat?

És az a hülye, aki töredék áron vesz meg jó minőségű (már használták és nem ment szét) ruhát, cipőt? Pláne, ha tetszik is neki? Ember, 2-3000 forintokért vettem cipőket, amiket ÉVEKIG hordtam, nem egy márkásat is. 700 (hétszáz) forintért vettem szövetkabátot akkor, amikor kb. 25 ezernél kezdődtek újonnan. Én vagyok a hülye?

A környezetbarát mivoltát nem is említem.

Amúgy ki mondja meg, hogy ami rajtad van, azt honnan vetted?

máj. 7. 21:56
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Én rengeteg mindent vettem már Vintedről (adtam is el dolgokat), csak jó tapasztalataim vannak. Szarok rá, hogy ciki-e vagy sem, nem mellesleg eddig minden darabomat megdicsérték, én pedig sosem titkoltam, hogy vintedesek :D egyedül nagyon márkás terméket (CK, Gucci stb is van fent) nem mernék onnan venni, mert ugyan elvileg kiszűrik a hamis árut, de nem 100%-osan tudják.
máj. 7. 22:02
 18/25 A kérdező kommentje:
Nincs pénzem újra.
máj. 7. 22:09
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem az.
máj. 7. 22:14
 20/25 anonim válasza:
100%

Nem, tekintve hogy ez tömegjelenség.

Nyilván nem ezzel fogsz nagyzolni a munkahelyi traccspartin, de az az igazság, hogy az átlag ember nem igen engedheti meg magának a bolti árakat (kivéve ha már abszolút elengedte a jövőjét és kész hónapról-hónapra élni).

A covid után a kapitalizmus felett még az a maradék kis gyenge kontroll is elveszett, ami volt előtte, mert mindenki megszokta a világvége hangulatot.

Minden egyes alkalommal amikor árat emelnek VAGY minőséget/mennyiséget csökkentenek és azt tapasztalják, hogy továbbra is kifizetik az emberek, már jön is következő emelés valami jó kis indokkal. Verseny pedig max abban van, hogy melyik bolt tudja letolni a legnagyobb áremelési léptéket az emberek torkán komolyabb hiszti nélkül, az adott negyedévben.

máj. 8. 01:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!