Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék a leghatékonyabb...

Hogyan tudnék a leghatékonyabban segíteni a most még munkanélküli öcsémnek munkát találni/keresni?

Figyelt kérdés
Vidéken él, jelentkezik hetente 1-2 állásra, de nem veszik fel. Sajnos a (vendéglátós) végzettsége nincs meg egy szóbeli híján, így csak 8 általánosa van. Önéletrajzban már segítettem már neki. Mi az amit megtennétek neki? Kifizetnétek egyhavi lakbérét elvinnétek interjúra ha módotokban állna?

2024. máj. 7. 14:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
69%

Az éves angol átlagkereset évi 35.000 font. A londoni 45.000

Hogy az istenbe keresne JóskaPista évi 60.000-t a vágóhídon? Az már a top manageri fizuszint...

2024. máj. 7. 17:09
 12/17 anonim ***** válasza:
23%

#11:

Teperj ki angolhonba melózni, és megtudod. 😉

2024. máj. 7. 18:51
 13/17 anonim ***** válasza:

Ti most netto vagy brutto fizestesen vitatkoztok?

A top manager meg rohogve keres 100K felett. Nettoban.

2024. máj. 7. 19:31
 14/17 anonim ***** válasza:
67%

Tessék brit "KSH". Ez alapján 2023 áprilisában heti 682 font az átlagfizetés, ami egy évre 35.456 font. Azóta oké, eltelt egy év, de hirtelen ez a legfrissebb, amit találtam. Jó adjunk hozzá, hogy ott is nőttek a bérek, de ez alapján is, biztos nem keres egy vágóhídi, betanított munkás évi 60.000 fontot. Se bruttóba, se nettóba.

[link]

2024. máj. 7. 21:04
 15/17 A kérdező kommentje:
#10 Csak sejtelmesen jön ki a válaszból hogy a brexit után ment ki. Brexit után mik voltak a feltételek a kinti munkához?
2024. máj. 8. 07:55
 16/17 anonim ***** válasza:
23%

"Azért valaki elmagyarazza hogy szakma nelkuli munkahelyeken hol elvárás olyan cv-t összedobni meg motivacios levelet, mintha menedzseri poziciora jelentkezne?"

Én sok helyre jelentkeztem, és nagyon jókat raktam össze. És a HR-es munkatársam mellett dolgoztam, akinek néha besegítettem.

Az, hogy valaki tudott magáról egy épkézláb mondatot leírni, már csodáltuk, és ha volt fényképe, akkor is.

Óriásit segít a jó önéletrajz, igényességet üzen, és nagyon kitűnik, főleg, ha 8 általánosok között van az ember... És egy jó önéletrajz összerakása max pár óra, és lehet amiatt fogsz tudni MEGÉLNI, mert az első benyomás rólad pozitív volt.

De ha szerintetek nem kell, ne csináljátok. Én nekem bevált, és most váltottam munkát olyan helyre, ahol kétszer annyit keresek, mint eddig. Nekem totál jó minden.

2024. máj. 8. 10:56
 17/17 anonim ***** válasza:
50%
A fénykép az önéletrajzban az ma már elmaradott dolognak számít jobb helyeken az esélyegyenlőség miatt.
2024. máj. 8. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!