Ez 1 évvel ezelőtt volt, illetve már közelítek a 36-hoz. Úgyszólván két és fél szakmám van, irodista ellenére 3 különböző kategóriájú munkát jártam be, volt benne kis raktároskodás, a jelenlegi helyen 5 évtől vagyok pont két szakképesítés között mozogva, tervezek még teljesen mást tanulni, saját tulajdonom nem igazán van, lakást tekintve nem léptem le saját helyre, nagy területem van, meg vagyok elégedve így.
A tanulás meg is lett volna már 2 évvel ezelőtt, ha nem történt volna nálunk nagy probléma és nem riadtam volna vissza az esettanulmány megírásától. A mostani munkahelyemhez viszonyított hasonló helyen esetleg össze tudnám rakni mindegyik szakmámat magasabb beosztáshoz; vagy lehetne vállalkozásom. Majd meglátjuk, még életerős és fiatalos vagyok. :-)
25 évesen is lehet válaszolni?
Van saját kertes ház (még 5 év hitel van rajta), férj, 2 gyerek, háziállatok. Érettségim és szakmám van, de nem abban dolgozom. Nemsoká középvezető leszek egy kisebb multinál.
Van 5 megírt regényem (ebből 1-et szánok kiadásra) és most is készül egy. Igyekszem folyamatosana céljaim felé tartani, ahogy csak tudok. 🙂
Kérdező, ne stresszelj ezen! Nem vagy lemaradva, ez nem egy verseny. Mindenkinek más és más az életútja. Én nagyonsokat szenvedtemés nélkülöztem, mielőtt minden jobbra fordult. Évekig kis lyukakban éltem sokszor meleg víz vagy fűtés nélkül. Nem támogatott a családom és 19 évesen gyárban kezdtem a karrierem. Hogy eltereljem a figyelmem a sivár helyzetemről, kényszeresen kezdtem túlórázni. Csak aludni jártamhaza közel 5 évig. Az sem volt jobb, és mégis sikerült kilépnem abból a helyzetből. Én azt mondom, ahogy mi sem vagyunk egyformák, úgy az az út sem,amit megjárunk a céljaink felé. Ne add fel, és ne is keseregj! Mindig lesz jobb, aminek lehet örülni, és lesz rossz is, amit át kell vészelni. Köszönöm a jó kívánságot, én is ugyanezt remélem!
16-os voltam ✌🏻
34 évesen még mindig a szüleimmel éltünk, kilátás sem volt lakásra. 35 voltam, amikor sikerült egy lepusztult lakást szerezni, használt
autóink voltak. Állásom volt, de elég szarul kerestem, második házasság, gyerek nem volt, később sem lett, nem akartunk.
Albérletben vagyok nagyon régóta. Volt egy 5 és egy 4 éves kapcsolatom meg 2 rövidebb. Van egy 9 éves lányom. Az utóbbi párom meghalt 36 évesen.
Van Érettségim, A, B, C, D jogsim, perfekt beszélek németül.
Buszonzom jelenleg Ausztriába, most fél éve kiis költöztünk ( amúgy is határ mellett laktunk).
Van egy kutyám, van kb 4 barátom/ haverom.
Utazni is utaztam már pár helyre.
Van használt 15 éves autóm és egy motorom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!