Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A mai fiatalok már nem szeretn...

A mai fiatalok már nem szeretnek biciklivel közlekedni ?

Figyelt kérdés
Úgy vettem észre kezdik megunni inkább az elektromos roller a jobb meg az autók a divat.
máj. 6. 12:33
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy a rolleresekkel nekem eddig 0 gondom volt. A két kezem se elég ahhoz, hogy megmutassam hány biciklis csapott el majdnem engem a gyalogos sávban, hány biciklis gondol egyet amikor pirosat kapnak az autósok és fölugrik a járdára és süvít ott tovább a gyalogosok között, hány biciklisbanda nem képes libasorban haladni és mennek egymás mellett, mit sem törődve azzal, hogy a banda fele nincs is a biciklisávban, olyat is tapasztaltam, hogy a biciklis ment az autók mellett és pirosat kaptak, az autók megálltak, a biciklis meg tekert tovább és próbált átszlalomozni a zebrán áthaladó gyalogosok között, amikor meg látta, hogy nem fog menni, a szemét forgatva megállt...

A rollereseknél még nem tapasztaltam ilyeneket.

máj. 6. 18:38
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretnék, de a környékemen nincs olyan út ahol ne lenne tilos és/vagy életveszélyes.
máj. 7. 16:20
 23/23 anonim ***** válasza:
23%
De, aztán folyton el kell ugrálni előlük.....
máj. 10. 01:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!