Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan kerülsz flow-ba?

Hogyan kerülsz flow-ba?

Figyelt kérdés

Itt a kérdés nem tevékenységre irányul, hanem ha home office-ban vagy, nem érnek külső impulzusok emberekkel nincs nagyon kapcsolatod akkor mit teszel, hogyan kerülsz impulzusba, mit teszel?

Ha nem vagy a külvilággal érintkezésben, nem nagyon vannak olyan barátaid akik hasonlóan gondolkodnak, mit teszel?

Aki hasonló helyzetben van irhat! :-)

2024. máj. 6. 10:40
 1/9 anonim ***** válasza:
Beverek 2 doboz Coors-t. Aztán lehet ráiszok egy kis fehér oroszt is.
2024. máj. 6. 11:04
 2/9 anonim ***** válasza:
Nálam ez csak magától tud jön, nem tudom befolyásolni. Jellemzően akkor történik meg, amikor utolsó pillanatokban vagyok és az agyam megérzi, hogy bajban van, ha nem dolgozik. Illetve akkor még, ha valami nagyon felkelti az érdeklődésemet.
2024. máj. 6. 14:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha élvezed a jelent.
2024. máj. 6. 16:22
 4/9 A kérdező kommentje:
3 hogy lehet élvezni a jelent neked ez megy? ok következő kérdésem kiirása.. ki az aki élvezi a jelent? mit teszel? hogy csinálod? szivesen hallgatnám akiknek ez megy ...
2024. máj. 6. 16:40
 5/9 anonim ***** válasza:

Csak így megy. Ha olyat csinálsz amit szeretsz, valamint ki tudod zárni a nyomasztó múltat és a szorongató jövőt.

A "flow" másik tulajdonsága hogy elmélyedsz az adott dologban.

2024. máj. 6. 17:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha olyat csinálsz ami érdekel és el tudsz mélyedni benne az magával hozza a flow-t.
2024. máj. 6. 17:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Aprólékos művészeti munkánál nekem nagyon előjön a flow, például festés, rajzolás, varrás, hímezés, de még egy finom étel megfőzésénél is. De lehet sport, autóvezetés, futás, kérdés hogy ki miben szeret elmélyedni, kikapcsolódni. A flow tulajdonképpen egy aktív meditáció.
2024. máj. 6. 17:09
 8/9 A kérdező kommentje:
értem, de kérdésem nem a tevékenységre irányult, homeoffice-os emberekre akik hasonlóan nincsenek inger-kapcsolódásban másokkal, mit tesznek, erre irányult volta a kérdésem, minden amit felsoroltál nem egy páros tevékenység, ami érdekel, hogy kerülhet interakcióba olyan aki egyedül van otthon, és süllyedjen el a magányosodásban ingerek hiányában..
2024. máj. 6. 17:14
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha nem élvezed a kapcsolódást másokkal vagy az aktuális emberekkel az nem fogja elhozni a flow-t akárhol is vagy.

Különben is az egy tudatállapot változás hogy mit élvezel az adott pillanatban.

2024. máj. 6. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!