Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire elfoglalt egy...

Tényleg ennyire elfoglalt egy ember,hogy egész héten nincs 5 perce visszaírni?

Figyelt kérdés

Írtam az egyik barátnőmnek még kedden de megnézte és ennyi.

Semmi olyan,hogy majd írok később vagy ilyesmi.

Látom,hogy minden nap fent van..

Oké dolgozik ő is de nem hiszem,hogy nincs 5 perce egyik nap semi írni..

Nem regényt várok csak pár sort.

Ha fordítva lenne tuti írnék neki,hogy pl most dolgom van de kesőbb írok. De legkésőbb másnap szoktam írni.

32/N

2024. máj. 4. 18:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nos, nalam pl az van, hogy munka kozben jon az üzenet, ránézek, hogy mi az, ki az, aztan majd válaszok, ha raerek- de sokszor elfelejtem es csak akkor jut eszembe, amikor jon a következő üzenet
2024. máj. 4. 19:12
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy valóban nem tekint rád barátként, de az is lehet, hogy olyan napjai vannak, hogy nincsen kedve, energiája üzenetekre reagálni, főleg, mert akkor utána rögtön jön a következő. (ezzel nem beszólni akartam, csupán nekem is vannak olyan napjaim, amikor, bármilyen gáz ezt leírni, szinte egy kipipálandó feladatként látom az üzenetekre való visszaírást. Aztán teljesítem, és rögtön jön a következő, pedig már nincs annyi erőm, hogy fenntartsak, továbbvigyek egy épkézláb beszélgetést.)
2024. máj. 4. 19:50
 13/18 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor mindig magamat szoktam hibáztatni, hogy biztos unalmas/idegesítő vagyok. Az ellen meg nem tehetek semmit, ha valakinek unszimpatikus, vagy irritáló vagyok.
2024. máj. 4. 20:10
 14/18 anonim ***** válasza:

Egyszerűen lényegtelen vagy számára ennyi.

Nem kell a blabla blabla, hogy miért nem.

Mindenki a neten lóg egy reakció 2 másodperc...

Egyszerűen lesz@arja.

2024. máj. 4. 21:56
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

ilyenkor nem az időt kell nézni, hanem a "mentális energia ráfordítást", nem biztos, hogy van energiája egy olyanra, aki számontartja, hogy ki mikor mennyit ír.

Egyébként meg, ha visszaír, akkor arra azonnal reagálsz, mert már ezen remegsz napok óta, szóval megint cska várnád a választ és így tovább.

Ha fontos, miért nem hívod fel?

2024. máj. 4. 22:19
 16/18 anonim ***** válasza:
Sajnos olyan vagyok, mint a taplógomba. Bár nem a Kérdező vagyok átérzem a helyzetét.. Nem kellene ennyire tapadnom.
2024. máj. 4. 22:29
 17/18 anonim ***** válasza:
48%

Nem akarnak ők idegesíteni, lehet csak kedvességből írnak nektek.. No de itt van a kulcs: nem kell mindenkivel kedvesnek lenned. Akivel jóban vagy, vele lehetsz kedves. Én alapvetően a semleges embereknek is megadom a kedvességet, esetleg ismerősöknek, régi haveroknak.

Egy embertípussal nem fogok kedves lenni: aki bunkó velem, szekál, szidalmaz, kiabál.. Bunkó se leszek vele, mert akkor lesüllyedek a szintjére és beleránt a mocsárba.. A bunkó emberekkel én nem leszek se kedves, se bunkó, hanem levegőnek nézem, ignorálom.. Na ezzel viszont nem tud semmit se kezdeni...

2024. máj. 5. 20:48
 18/18 Katona Dius ***** válasza:
Nekem van olyan, hogy elolvasom, ha ír valaki, de épp nem tudok vissza írni. Később, mikor már lenne időm, addigra elfelejtem, hogy vissza akartam írni.
2024. máj. 9. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!