Tényleg ennyire elfoglalt egy ember,hogy egész héten nincs 5 perce visszaírni?
Figyelt kérdés
Írtam az egyik barátnőmnek még kedden de megnézte és ennyi.
Semmi olyan,hogy majd írok később vagy ilyesmi.
Látom,hogy minden nap fent van..
Oké dolgozik ő is de nem hiszem,hogy nincs 5 perce egyik nap semi írni..
Nem regényt várok csak pár sort.
Ha fordítva lenne tuti írnék neki,hogy pl most dolgom van de kesőbb írok. De legkésőbb másnap szoktam írni.
32/N
2024. máj. 4. 18:17
1/18 anonim válasza:
Mondjuk mert csak te gondolod úgy, hogy a barátnőd, ő meg nem.
2/18 anonim válasza:
Hát elég bunkó dolog.. Legalább írna valamit, hogy nem ér rá, vagy bocs, most nem alkalmas.. Nekem is van olyan, aki hónapok óta nem ír vissza. Ezzel egyértelmű számomra, hogy nem érdeklem. Ha 3 napig nem ír mondhatja azt, hogy elfoglalt volt, nem ért rá, ha 1 hét múlva sem ír vissza, akkor meg magasról szarik rád...
3/18 anonim válasza:
2# Belelátok barátságokat olyanokba, amik nem is azok. A kedves jó szívem fog a sírba vinni... 🤦♂️🤡
4/18 anonim válasza:
Sajnos ez rám is jellemző. Sokszor nincs mentálisan energiám beszélgetést fenntartani. De ezt kikommunikáltam a barátaim felé és nem veszik magukra.
5/18 anonim válasza:
Többet látsz a kapcsolatban, mint amennyi benne van.
6/18 anonim válasza:
Nem válaszol, mert kezdődne egy ördögi kör. Te is írsz újra, megint elvárod a választ .. nem akarja. Ez van.
7/18 anonim válasza:
És az mennyire OK, hogy te 32 évesen ezen rinyálsz? Nem a Gy.k.-ra kell feljönni rinyálni, hanem leépíteni ezeket az embereket.
8/18 anonim válasza:
Én úgy állok ezekhez a vissza nem író emberekhez hogy energiavámpírok raboljak az időd és energiád kis rezgesszámon rezegnek energetikailag alacsony szinten vannak nekem nem kellenek ilyenek malyd szert teszek igazi barátokra inkabb akik megbecsulik ertekeimet ennyi..
9/18 anonim válasza:
Mikor uszta meg valaki egy visszairassal? Arra te megint irnal es varnad a kovetkezo reakciot.
10/18 anonim válasza:
8, nekem meg az az energiavámpír, aki erőszakosan nyomul, és nem veszi a lapot, hogy akadjon végre le rólam. Lásd feltehetően a kérdezőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!