Miért van sokkal több cigány származású ember tiktokon mint magyar?
Nincsen, de ezek szerint neked valószínűleg őket dobja ki valamiért az algoritmus.
Én nagyon nagy kisebbségben látok romákat tiktokon.
Nem általánosítok és nem bàntásból, de! Iskolában tanítok, ahol a roma gyerekek már 6 éves koruktól Tik-Tok videókat gyártanak, írni-olvasni nem tud, de az efféle tartalmakhoz nem is kell. Ezt látja a szülőktől akiknél szintén azért népszerű ez a közösség, mert itt nem kell hosszú cikkeket olvasni, értelmezni, az analógia kiszolgálja őket, kész az olcsó felszínes szórakozás.
Akinek nem inge, ne vegye magára, én is használom ezt az oldalt, bizonyos tartalmak követésére , mint ahogy más közösségi médiát is, mindegyiket lehet más-más színvonalon kezelni.
De én látom sajnos közvetlen közelről, hogy az ilyen lehetőségek csak növelik a funkcionális analfabéták számát, mert nem tud és nem is akar olvasni megtanulni az a gyerek, akinek a Tik-Tok kiszolgálja azt a fajta készen kapott és gondolkodás nélkül átvett szórakoztató képi világot, amellyel így a meglévő gondolkodási funkciók is leépülnek lassan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!