Ha nagyon szorongok emberek közt, akkor autista lehetek?
20
Ha vissza olvasod, a legelső kommentem azzal kezdtem, hogy elkell hagyni mert súlyosbítja.
Súlyosbítja = rontja = nehezíti = rosszabb lesz stb.
Na! Ha ezt az alapot felfogtad mit jelent, akkor tudod értelmezni a többi hozzászolásomat is.
A legutóbbi hozzászolásomban is kifejtettem szó szerint: "ezzel elősegítve a szorongásos tüneteket."
Elárulnád nekem, hogy hol írtam azt, hogy 100%-osan, csakis kizárólagosan a kávétól vagy szorongó, és a kávétól lettél szorongó??
Fel tudod fogni azt, hogy mit jelent az a szó, hogy ront a helyzeten, vagy súlyosbítja?
Nem szégyen beismerni a tévedésünket, én nem vetlek meg érte, de ne próbáld már belemagyarázni amit nem írtam.
Ezt pár kommentel elöbb már egy hozzászoló eljátszotta aztán, miután látta, hogy nem én, hanem pont ő nem tud szöveget értelmezni, további szép napot bírt már csak kívánni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!