Ha nagyon szorongok emberek közt, akkor autista lehetek?
Érdekes! Pánikbetegség miatt nem kávézol, de azért a kérdezőt a szociális fóbiája mellet, támogatod a kávézásban!
Jééé! Mesélj még!
14
"A szociális fóbia nem múlik el csak azért, mert valaki leteszi a kávét."
Ha ellentmondasz annak, hogy ne igyon akkor, ergo nem támogatod?
Vagy nálad, hogy működnek a dolgok?
16
Figyelj, azt írtad nem fog elmúlni ha leteszi a kávét.
Aztán meg azt írtad, hogy te nem támogatod, hogy kávézzon.
Ja nálad, ha azt mondod, hogy ihatja nyugodtan az nem azt jelenti, hogy támogatod?
Ezért kérdezem, hogy nálad hogy működnek a dolgok?
Najó azért valljuk be, egy komoly szorongásos betegséget nem fog megoldani az, hogy leteszem a napi 2 lighty tejeskávémat😂Értem én, hogy nagy mennyiségben nem jó a koffein, de ahhoz meg kéne innom 5 espressot, hogy ez egy mentális betegséget felerősítsen. Különben is már akkor is szorongtam, mikor 14-15 évesen még nem is kóstoltam kávét. És olvassatok nyugodtan utána, sok jó élettani hatása van - csak a koffeintartalma miatt nem szabad túlzásba vinni.
Na mindegy, engedjük el a kávétémát, akkor egyetlen megoldás a pszichológus lenne?
18
Látom te is benyaltad, a kávé lobbista marketing kutatásait.
Úgy van! A kávé full egészséges, még véletlenül sem készíti ki a mellékvesédet azzal, hogy kortizol termelésre kényszeríti, így a természetes életerőd tartalék energiáit kimerítve, ezzel elősegítve a szorongásos tüneteket.
Á neeem dehogyis.. Há ítákk a neten hugy gyú!! Nem éééted??
Egyébként meg, pontosan tudtad a választ!
Akkor minek írtad ki a kérdést.
Amúgy meg ha új vagy itt, csak szólok, hogy itt gyakorin mindig két választ fogsz kapni a krémjétől: 1. Menj el pszhiológushoz, 2. Menj el pszhichiáterhez.
Véletlenül, se figyelj arra aki ezeken a válaszokon kívül tanácsol bármi mást is, mert biztos értelmetlen.
Sőt, majd kérdezz rá a kávé függő pszichológusodra, hogy kávézhatsz-e szociális szorongásra. Biztos meg fogsz lepődni a válaszon.
#19 ez a rész eljutott az agyadig? “ Különben is már akkor is szorongtam, mikor 14-15 évesen még nem is kóstoltam kávét.”
Ezt mivel magyarázod? Biztos már előre tudta a testem, hogy szeretni fogom a kávét és már ráfeszült?😂Jesszus…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!