Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha nagyon szorongok emberek...

Ha nagyon szorongok emberek közt, akkor autista lehetek?

Figyelt kérdés
Brutálmód szorongok, ha 2-nél több ember vesz körül. Nem akarok megszólalni sem a szemükbe nézni, csak ha muszáj. Ez lehet autizmus?

2024. máj. 2. 15:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Kedves #10 nem vagyok kávéfüggő ugyanis a pánikbetegségemhez sem passzol. De te biztos jobban tudod, főleg hogy látszólag semmi tudásod nincs róla. Én tudom kezelni egy bizonyos szintig, mivel kénytelen voltam és nem akartam még gyógyszerfüggő is lenni...
2024. máj. 2. 18:00
 12/22 anonim ***** válasza:
Viszont a pánikbetegség és a szociális fóbia nem ugyan az.
2024. máj. 2. 18:01
 13/22 anonim ***** válasza:
55%

Érdekes! Pánikbetegség miatt nem kávézol, de azért a kérdezőt a szociális fóbiája mellet, támogatod a kávézásban!

Jééé! Mesélj még!

2024. máj. 2. 18:03
 14/22 anonim ***** válasza:
Hol olvastad, hogy támogatom?Tudsz szöveget értelmezni?
2024. máj. 2. 18:07
 15/22 anonim ***** válasza:
38%

14

"A szociális fóbia nem múlik el csak azért, mert valaki leteszi a kávét."

Ha ellentmondasz annak, hogy ne igyon akkor, ergo nem támogatod?

Vagy nálad, hogy működnek a dolgok?

2024. máj. 2. 18:08
 16/22 anonim ***** válasza:
Nem múlik el csak azért, mert leteszi.. ergo kell még hozzá más is. Elég szomorú, hogy itt kötekedsz és egy egyszerű mondatot nem tudsz értelmezni vagy csak nem akarsz. Ajánlanám figyelmedbe a sématerápiát. Nálad is elfér. Hisz nem normális, hogy valaki ebben éli ki magát... Én itt befejeztem. További szép napot!
2024. máj. 2. 18:18
 17/22 anonim ***** válasza:

16

Figyelj, azt írtad nem fog elmúlni ha leteszi a kávét.

Aztán meg azt írtad, hogy te nem támogatod, hogy kávézzon.

Ja nálad, ha azt mondod, hogy ihatja nyugodtan az nem azt jelenti, hogy támogatod?

Ezért kérdezem, hogy nálad hogy működnek a dolgok?

2024. máj. 2. 18:22
 18/22 A kérdező kommentje:

Najó azért valljuk be, egy komoly szorongásos betegséget nem fog megoldani az, hogy leteszem a napi 2 lighty tejeskávémat😂Értem én, hogy nagy mennyiségben nem jó a koffein, de ahhoz meg kéne innom 5 espressot, hogy ez egy mentális betegséget felerősítsen. Különben is már akkor is szorongtam, mikor 14-15 évesen még nem is kóstoltam kávét. És olvassatok nyugodtan utána, sok jó élettani hatása van - csak a koffeintartalma miatt nem szabad túlzásba vinni.

Na mindegy, engedjük el a kávétémát, akkor egyetlen megoldás a pszichológus lenne?

2024. máj. 2. 21:48
 19/22 anonim ***** válasza:
0%

18

Látom te is benyaltad, a kávé lobbista marketing kutatásait.

Úgy van! A kávé full egészséges, még véletlenül sem készíti ki a mellékvesédet azzal, hogy kortizol termelésre kényszeríti, így a természetes életerőd tartalék energiáit kimerítve, ezzel elősegítve a szorongásos tüneteket.

Á neeem dehogyis.. Há ítákk a neten hugy gyú!! Nem éééted??

Egyébként meg, pontosan tudtad a választ!

Akkor minek írtad ki a kérdést.

Amúgy meg ha új vagy itt, csak szólok, hogy itt gyakorin mindig két választ fogsz kapni a krémjétől: 1. Menj el pszhiológushoz, 2. Menj el pszhichiáterhez.

Véletlenül, se figyelj arra aki ezeken a válaszokon kívül tanácsol bármi mást is, mert biztos értelmetlen.

Sőt, majd kérdezz rá a kávé függő pszichológusodra, hogy kávézhatsz-e szociális szorongásra. Biztos meg fogsz lepődni a válaszon.

2024. máj. 3. 00:36
 20/22 A kérdező kommentje:

#19 ez a rész eljutott az agyadig? “ Különben is már akkor is szorongtam, mikor 14-15 évesen még nem is kóstoltam kávét.”

Ezt mivel magyarázod? Biztos már előre tudta a testem, hogy szeretni fogom a kávét és már ráfeszült?😂Jesszus…

2024. máj. 3. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!