A kapcsolatom a fiúkkal miért merül ki annyiban, hogy néznek és annyi?
Figyelt kérdés
Van az a szituáció, amikor valakivel minden adandó alkalommal nézitek egymást, amikor találkoztok. Hol ő néz téged, hol te nézed őt, a lényeg, hogy szemkontaktus szinte mindig van. Van, amikor te veszed észre, hogy néz, míg máskor, te nézed őt és ő veszi észre. Velem ilyen eset számtalanszor megtörtént már. Próbáltam kedves lenni, közeledni és kiderült, hogy egy nagy felfújt lufi az egész, mert sose akart senki semmit. Ezek után nem tudom hova tenni, hogy akkor mi értelme volt a szemkontaktusnak. Ti néztek egy ellenkező neműt ennyiszer, ha rondának találjátok vagy ellenszenvesnek vagy bármi negatívnak?2024. máj. 2. 14:57
21/29 anonim válasza:
Akkor sajnos nem tudsz kommunikálni.
De ne aggódj. Kevés ember tud. Beszélni tudnak, de kommunikálni nem. Vannak tanfolyamok rá.
22/29 A kérdező kommentje:
Mert egy mosolyon túl mit kellene kommunikálnom, ha nem nyer viszonzást? Vagy egy jelölésen túl mit kellene kommunikálnom, ha nem jelöl vissza?
2024. máj. 2. 20:43
23/29 Delha válasza:
Miből gondolod,hogy csúnya vagy? ( ha belenézek egy tükörbe, az megreped-nem opció!) küldj egy képet privátban.
24/29 A kérdező kommentje:
Onnan gondolom, hogy a korábban felsorolt próbálkozásaim mind más-más fiúkkal történtek, tehát a racionalitás talaján maradva, biztos nem velük volt a hiba, hanem velem. Egy közös van a srácokban, mégpedig az, hogy közvetlen kapcsolatom egyikükkel sem volt, tehát nem ismerték a személyiségemet, nem foghatom arra, hogy amiatt lettem volna ellenszenves nekik. Így marad a külső, ami annyiból kellemetlen, hogy ezentúl bárki nézni fog ugyanígy többször mindig arra fogok gondolni, hogy rossz benyomása van rólam.
2024. máj. 4. 00:32
25/29 Szolovjov válasza:
Biztosan tetszel az olyan embereknek akik néznek. De valamiért nem mernek tovább menni. Vagy párjuk van, vagy más miatt.
26/29 anonim válasza:
Basszus! Nem kell túlgondolni!A szépséged és a kisugárzásod miatt be vannak szarva!
Ennyi!!!
27/29 A kérdező kommentje:
Ez nem túlgondolás. Az lenne az, ha azzal áltatnám magam, hogy engem mindenki csak és kizárólag ezért néz, de nem. Az említett példákból is látszik, hogy nem erről van szó.
2024. máj. 6. 17:10
28/29 anonim válasza:
Hát, ha sehogy se jön össze, akkor bizony lépned kell.
NEKED kell odamenni hozzá, és beszélgetni. Aztán, ha jól alakul, elkérni a címét. Ha bejelölted, írni is neki.
29/29 anonim válasza:
Azeet nez a fiu mert elkepzeli ahogy meztelenul szetdugja a nunidat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!