A kapcsolatom a fiúkkal miért merül ki annyiban, hogy néznek és annyi?
Figyelt kérdés
Van az a szituáció, amikor valakivel minden adandó alkalommal nézitek egymást, amikor találkoztok. Hol ő néz téged, hol te nézed őt, a lényeg, hogy szemkontaktus szinte mindig van. Van, amikor te veszed észre, hogy néz, míg máskor, te nézed őt és ő veszi észre. Velem ilyen eset számtalanszor megtörtént már. Próbáltam kedves lenni, közeledni és kiderült, hogy egy nagy felfújt lufi az egész, mert sose akart senki semmit. Ezek után nem tudom hova tenni, hogy akkor mi értelme volt a szemkontaktusnak. Ti néztek egy ellenkező neműt ennyiszer, ha rondának találjátok vagy ellenszenvesnek vagy bármi negatívnak?2024. máj. 2. 14:57
11/29 A kérdező kommentje:
A visszajelölés megcsalás?
2024. máj. 2. 15:33
12/29 A kérdező kommentje:
Mindegy is, vagy az, amit te írsz, hogy foglalt vagy az, hogy a világért se azért nézett, amiért én azt eredetileg gondoltam.:)
2024. máj. 2. 15:43
13/29 anonim válasza:
11-re:
Szerintem sem lenne az, de hiszti lesz belőle, ha a csaja észreveszi. Annyit meg nem ér neki, ha úgyse akar tőled semmit.
14/29 anonim válasza:
Én pl nagyon félénk vagyok. Oda kéne jönnöd hozzám köszönni, kezdeményezni. Szerintem akárhogy mosolyognál rám, nem mernék én oda menni hozzád. Vissza sem mosolyognék valószínűleg, mert zavarban lennék. 30/f
15/29 anonim válasza:
Csak vm érdekeset láttak rajtad.
16/29 A kérdező kommentje:
Igen, vannak olyanok, mint a #14, de elképzelhetetlen, hogy mindig csak félénkekkel fújjon össze a szél. Én sem mernék csak úgy odamenni, de hogy még ezek az apró kezdeményezések is mindig kudarcot vallanak… Nem tudom, mi lesz így velem…
2024. máj. 2. 17:26
17/29 anonim válasza:
Én is ránézek sok emberre, szeretek small talkokat vagy akár komolyabb beszélgetéseket is lenyomni a munkahelyemen, de számomra ezek a munkaidő végével be is fejeződnek. A magánéletemben egyetlen munkatársammal sem akarok foglalkozni, a barátaim azon kívülről vannak.
18/29 A kérdező kommentje:
Jó, de ez nem munkahely. És egy small talk is más, mert abban van egy kényszer. Ránézni valakire nem vagy köteles mindig vagy megnézni.
2024. máj. 2. 19:23
19/29 anonim válasza:
Hát akkor mi?
Csak eljutsz valahogy a nézéstől addig, hogy megtudd a nevét, hogy bejelöld.
Vagy nem értem még mindig, hogy hogyan mész tovább. Azt írod kedves vagy, meg mosolyogsz. És utána meg egyből bejelölöd? Írd már le normálisan egy konkrét párbeszédet levezetve?
20/29 A kérdező kommentje:
Ezek mind külön esetek voltak.
2024. máj. 2. 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!