Milyen ember az ilyen aki leszólja a 25 évest csak mert
alapszinten tanul, míg a másik felsőszinten tanul?
Kritizál engem, mert 25 évesen még mindig tanulok, nem
pedig dolgozok!
11/22 A kérdező kommentje:
Az ilyen ember, aki leszólja a 25 évest csak azért, mert alapszinten tanul, míg a másik felsőszinten, nem tükrözi a valódi értékeket és tiszteletet. Kritizálni téged azért, mert még mindig tanulsz 25 évesen, ahelyett hogy dolgozol, elfogadhatatlan és tiszteletlen viselkedés.
De mit jelent az, hogy alap szinten tanulsz? Készülsz az érettségire?
Én nagyon figyelek rá, hogy magamban tartsam és igyekszem a gondolkodásomat is átállítani, de belül én is nagy igazságtalanságként élem meg, ha valakinek jobb lapokat osztottak, mint nekem. Az egyetem mellett végig dolgoztam és a mérnök msc-t szinte teljes állás mellett csináltam (nappalin).
máj. 2. 16:25
13/22 A kérdező kommentje:
Annyit mondok: nem 30 tételt kapok majd mint a másik, hanem 5-10 tételt.
25 évesen még értelmesen fogalmazni se tudsz, akkor miért csodálkozol, ha ezért megszólnak téged?
Annyit nem vagy képes leírni, mit jelent az, hogy alapszinten tanulsz, hogy ez mit takar, mert rajtad kívül senki se tudja ezt.
máj. 2. 17:29
15/22 A kérdező kommentje:
mindenki más ütemben tanul, és az élet során mindannyian találkozunk olyan kihívásokkal, amelyek segítenek fejlődni és tanulni. Fontos hangsúlyozni, hogy mindenkinek megvan a saját tempója és útja az életben, és az egyén fejlődése soha nem áll meg. Ezért is fontos a támogatás és az empátia mindenki számára.
TE valami SNI iskolába jársz????
máj. 2. 17:34
Többen irigyek a másikra, vagy most gondolnak bele, hogy mit vesztettek, hogy ők nem tanultak, így inkább támadnak.
máj. 2. 17:42
18/22 A kérdező kommentje:
Az alapszint és a felsőszint kifejezések a tanulás és az oktatás kontextusában használatosak. Az alapszint általában az alapvető ismeretek és készségek megszerzését jelenti egy adott témában vagy területen, míg a felsőszint az előrehaladottabb, mélyebb megértést és alkalmazást jelent. A felsőszintű tanulók általában összetettebb problémákat képesek megoldani, kritikus gondolkodást és alkotói készségeket fejlesztenek.
Én már belezavarodtam ebbe, de annyira tudok válaszolni, leszólni azért valakit mert tanul és nem dolgozik, taplóság. Mindenki akkor tanul és azt, mikor megengedheti magának és amit szeretne. Ha 45 évesen akar valaki pl. biológus lenni, menjen és legyen. Ha a rokonom le akarna érettségizni 51 évesen akkor menjen és érettségizzen.
A kérdezőnek sikereket a tanulásban, a ,,kedves" kritizáló meg ne aggódjon ennyire a kérdezőért, törődjön csak a maga portájával, ne máséval :)
máj. 2. 18:28
25 évesen ha nem orvosnak, ügyvédnek, pilótának tanulsz, akkor legalább diákmunkázni kéne már. Ha meg tényleg az érettségivel, sőt, ránézésre te inkább a 8 általánossal kínlódsz és semmi mást nem csinálsz, na az qrva ciki. Tudod, drága, a felnőttek ezeket munka mellett teszik le esti vagy levelező tagozaton, nem anyuci által eltartva.
máj. 2. 18:41
Kapcsolódó kérdések: