Milyen ember az ilyen aki leszólja a 25 évest csak mert alapszinten tanul, míg a másik felsőszinten tanul? Kritizál engem, mert 25 évesen még mindig tanulok, nem pedig dolgozok!
Mi az, hogy alapszinten tanul? Az elemi iskoláit végzi 25 évesen?
A "felső szinten tanul" gondolom felsőfokú tanulmányokat jelent, és 25 évesen legalább ott kéne tartani, de inkább már dolgozni főállásban. Ettől függetlenül leszólnia csak annak van joga, aki eltartja azt a 25 évest, másnak semmi köze hozzá.
Ha olyan szinten lehet veled beszélni, ahogy írsz (NINCS alapszinten tanul, felsöszinten tanul 25 évesen), akkor érthetöen nem tartanak sokra.
Mi az, ogy 25 évesen még MINDIG tanulsz - nem ez a kérdés, hanem hogy MIT tanulsz ennyi idösen!
Szar ember, ennyi.
Ha valaki felnőttként próbálja behozni a lemaradását és javítani magán/az életén, az igenis dicséretre méltó. Alap szinten gyerekként tanul az ember, márpedig ha ez gyerekként nem jött össze, az a körülötte lévő felnőttek hibája, ezért a hibáért viszont neki magának kell felelősséget vállalni felnőttként. Ez pedig nehéz.
Az élet nem egy sablon, ezt pedig sok ember nem fogja fel, és ebből fakad mások lenézése. Nem mindenki indul ugyanonnan, nem mindenki indul ugyanolyan háttérből, nem mindenki indul ugyanolyan képességekkel, stb.
Alapszint=alapszak?
Felsőszint=mesterszak?
Mert én se nagyon tudom ezt értelmezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!