Alapvetően erőszakosan kéne kezelnem a helyzetet?
25 éves vagyok, összeszedtem egy 24 éves lányt az egyetemen, ahova én már csak levelezőre járok. Jól éreztük magunkat, ez, az amaz, lefeküdtünk.
Ennek a lánynak valami nagyon pünkösdista, vagy hasonló szekta tagjai a szülei és az apja elkezdett fenyegetni messengeren (felnőtt ember ilyet...), hogy megver, meg miegyébmás.
Annyira kihozott a sodromból. Szegény lány is pánikban van miatta, teljesen elvetemülten viselkednek, de ha tényleg idejön a pali a lakásom környékére tényleg össze fogom verni, mert nagyon irritáló a hülye vallási maszlag amivel terrorba tartják a családjukat is, meg idegeneket fenyegetnek. Vagy mit csináljak ilyenkor? Én megpróbáltam beszélni az elején, de vakvágány, csak fenyeget. A másik, meg hogy a lánnyal úgy néz ki együtt maradunk, de ez így viszonylag nehéz lesz.
Inkább menjetek odébb.
Lazítsatok a kapcsolaton, ne keressétek őket, ilyesmi.
Ha kijön, hívjatok rendőrt.
Odébb? Saját lakásomon történt minden.
Lazítsunk a kapcsolaton? Ember, felnőttek vagyunk.
Semmi estre sem szabad tettlegességet elkövetned -saját érdekedből.
Lehetőleg higgadtan, és kulturáltan viselkedjél még akkor is, ha ő kiprovokál vagy akár tovább megy -Te max védekezzél és érveljél. Így fogsz legjobban kijönni a dologból - főleg, ha számít Neked a lány is, ahogy írod.
Mindenesetre mentsd le a fenyegető üzeneteit.
Utána megfenyegetheted feljelentéssel, ha nem nyugszik meg.
Esetleg a gyülekezet lelkésze le tudja csillapítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!