Rosszul kellene éreznem magam, ha költök valamennyit magamra, ami sokaknak csak felesleges kiadás lenne, ha amúgy anyagilag nem zökkent meg?
Figyelt kérdés
Havonta 30ezer ft-ot költök arra, hogy naponta reggel a kávém a kedvenc kávézómban igyam meg, szeretem ezt a fajta reggeli "rituálét". Emellett nem iszom, nem dohányzom, nem költök hülyeségekre.
Ez a 30ezer ft a nettó keresetem 5%-a sincs, nincs hitelem, minden hónapban többszázezer forintot be tudok fektetni és félretenni. Valahogy viszont mégis kellemetlen érzéssel tölt el, hogy erre is költök, kicsit bűntudatom van miatta, talán azért, mert 3 évvel ezelőtt az előző munkahelyemen fele ennyi pénzt nem kerestem.
A kérdésem az, hogy valóban felesleges ez a kiadás, vagy valahogy jelezzem azt "magamnak", hogy ennyi belefér, ha cserébe hozzájárul a napi kedvemhez és anyagilag sem okoz nagy kiadást?
2024. ápr. 25. 11:54
11/13 anonim válasza:
Én megengedve sem költenék erre, de ez teljesen egyéni szabad akaratod.
12/13 anonim válasza:
Úgy látom, hogy itt a pozitív egyre inkább egyenlő zéróval. :D :D
13/13 anonim válasza:
Ezen ne aggódj, ne érezd magad rosszul miatta. Te magad is írtad, hogy szinte rituálé, tehát fontos része a napodnak, kellemes indítás is. Akkor pedig ne hagyd abba:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!